Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.156
- 10.414
- 2.413
Adam olun , ya ciddi alin burasini xada hic katilmayin bu kupalara, rezil.kepazr herifler sizi, turku kim lan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar yerine göztepe katılmalıydı şu 5.olanın katılma saçmalığı bence kaldırılmalı konferans için play off yapsınlarBunlar Konferansa katılamazsa TFF ağır ceza vermeli
Polonya gibi ülkeler bu kupa sayesinde süper puan topluyor bizimkilerde erkenden eleniyor
üstadım gs dışında bir takıma püskürünce tanıyamadım seni vallahi affet. müthiş bir çarsın.Adam olun , ya ciddi alin burasini xada hic katilmayin bu kupalara, rezil.kepazr herifler sizi, turku kim lan?
Bu kulübün bulunduğu Turku şehrinin adı Türk’ten gelmiyor ama Finliler bize ırk olarak yakın sayılır.Inter Turku ismi Türk’ten geliyor diye biliyorum. Doğru mudur?
4-5-6-7. sırada bitiren takımlar play-off oynamalı ,aynı Hollanda Ligi'nde olduğu gibibunlar yerine göztepe katılmalıydı şu 5.olanın katılma saçmalığı bence kaldırılmalı konferans için play off yapsınlar