KL 26/27 2. Ön Eleme Turu M:2 | Inter Turku 2-0 Başakşehir | MS | 30 Temmuz | TRT 1

haydi başak diye kim yırtıyor lan kendini sabahtan beri sahibi olsa bu kadar bağırmaz

Galiba bu sezon Avrupa'da Türk takimlari icin baya kötü gececek.

Rezil kulüp, yüz karaları.

Ülke puanı ileri gidemiyor sizin gibi takımlardan dolayı.

Ligimizin kalitesi berbat durumda. Şu hale bak. Adamlar konferans ligi cikarmis burda bile ne hallerdeyiz. Cikip bunlari lig de yendigimizde müthis oynadik cok iyi mücadele ettik oluyor. Kendimizi kandiriyoruz...
Maç bu sonuçla biterse rezalet. Başakşehir gibi bütçeli bir takımın Konferans Liginde ilk 8e oynaması lazım, evet.

Fakat hangi takımın Avrupada ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor. Biz ligde onlarla oynarken çok daha farklı form durumunda olup daha dişli bir takım olabiliyorlar.

Biz ligde maç kazandığımız için mutlu oluyoruz. Her takımın her olayında kendimize niye negatif bir sonuç çıkarıyoruz anlamsız. Taraftar olarak sürekli "kendimi kandırıyoruz" psikolojisinden çıkıp başarılarımızla gurur duyuyor olmamız lazım artık. Nitekim Başakşehiri de Liverpoolu da ikişer kez yendik geçen sene.

Başak rezil bir kulüp. Ne zaman Avrupa'ya katılsa ilk turdan eleniyor. Sonra vay ülke puanı vay bizim takımlar niye çok ön eleme oynuyor.

vay reziller vay

Bunlar da ligden düşse keşke hiç bir halta yaradıkları yok.

Şu eleme turunda elenen teknik direktörü anında kovardım ben olsam

Geçen sezon derbiden morali dip olan ve 4 - 5 oyuncusu sakat olan fenere yenildiği an gönderecektin. Bizim Samsun'a puan kaybedecegimizi biliyordum ama Başak da yenilmez diye şampiyonluk gelir dedim. O bitik feneri bile yenemeyen teknik direktör

Geri
Üst Alt