Klinsmann, ABD Milli Takımı'ndaki Görevinden Alındı!

taraftarla ne alakası var şimdi yav. kaç aydır rikerink bey diyeceksiniz diye ortalığı inletmedilermi veyahu maçta pankartlar açılmadımı ya da nebileyim saçma sapan soru soran muhabirlerin bile canını okumadımı. yapması gereken adam akıllı kararlar alıp ağzı yüzü düzgün bir top oynatmaktı. gelen vuruyor giden vuruyor. bırakın şu ağızları artık.

hem abartıyorsunuz bu taraftar etkisini kulüp üzerinde. alt tarafı müsterisin müşteriyiz kimse senin benim lafımla iş yapmıyor. kov diyince kovulmuyor al diyincede alınmıyor. tavşan ve dağ hesabı bizimkisi biraz.

bu adamin aldigi karalari neredeyse kimse alamazdi. gonderilen ve yedek birakilan oyunculara bak bi. problem hoca degil yonetimdir.

sukru reisle baska bir konuda konusurken yazdim.

tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmis bir takima gidip sen 8 transfer yaparsan ve bu transferlerden sadece 2 tanesi yarimsardan tutup bir adam ederlerse (biraz eren biraz tolga) boyle bok gibi kalirsin iste.

biz sanki iki futbolcu uzakligindamiydik sampiyonluga gecen sene. bence 8 ilk 11 oyuncusu filan uzakligindaydik.

o zaman ne bekliyoruz bu bok gibi kadrodan.

olay hoca degil yonetimdir.

o bir ay once riek reis diye bagiran adamlar bugun istifa diyor. yani tipik turk taraftar profili ciziyoruz. sifir sabir.

ister terimi getir (terim akilli adamdir. zaten hayatta gelmez bu kadroya - bunu hepimiz biliyoruz), ister mourinhoyu getir, ister klopp getir hatta istersen bu ucunu birden getir bu kadrodan bir bok olmaz.

20 maci gecti yahu daha sabir mi olurmus. Kimse zaman verilmedi demesin adam ocak ayinca neredeyse 1 sezon calisirmis kadar olacak hani bilmem fark ediliyor mu buna.

Evet yazin cok guzeldi bir oyun kurgusu yaratiyor dedik. Oyuncular kondusyoner esligindr kopek gibi calisiyor fazlaliklari gidiyordu. Galiba olacak dedik sistem getirebilen adam olacak.
Bir agustos aksami ilk lig macina cikip neredeyse bir onceki ligin devami niteligindr oyuna baslarsan boyle olur. Hadi dedik zaman daha var lig sonucta oturtacaktir. Az bucuk iyi yaptigimiz seyleri de yapamaz olduk son 4 macta bunu final yaptik. Hadi trabxon macini gecelim epey atak yaptik falan. Kalan son macta hep ayni hatalari yaptik. Adim atamadik yahu, kanatlara inmek istemedik. Eren niye pasif diye dusunur olduk. Topu defansin arkasinda brumayla bulusturup kanadi delik desik eden takim gitti embesil bir takim olarak karsimza cikti. Trabzon maci ertesinde biz fark yiyebilirdik o macta sabri sinyalini verdik bir kere adana miydi neydi son uc mac kopya sabri yerinde yok. Buna izin veren bir hoca.

Artik malesef yeri yok bizde

bu adamin aldigi karalari neredeyse kimse alamazdi. gonderilen ve yedek birakilan oyunculara bak bi. problem hoca degil yonetimdir.

sukru reisle baska bir konuda konusurken yazdim.

tarihinin en kotu sezonlarindan birini gecirmis bir takima gidip sen 8 transfer yaparsan ve bu transferlerden sadece 2 tanesi yarimsardan tutup bir adam ederlerse (biraz eren biraz tolga) boyle bok gibi kalirsin iste.

biz sanki iki futbolcu uzakligindamiydik sampiyonluga gecen sene. bence 8 ilk 11 oyuncusu filan uzakligindaydik.

o zaman ne bekliyoruz bu bok gibi kadrodan.

olay hoca degil yonetimdir.

o bir ay once riek reis diye bagiran adamlar bugun istifa diyor. yani tipik turk taraftar profili ciziyoruz. sifir sabir.

ister terimi getir (terim akilli adamdir. zaten hayatta gelmez bu kadroya - bunu hepimiz biliyoruz), ister mourinhoyu getir, ister klopp getir hatta istersen bu ucunu birden getir bu kadrodan bir bok olmaz.

ben ne gelen transferlerden nede gönderilen çöplerle bi alakası olduğunu sanmıyorum kendisinin(sonradan olustu bu fikir). öyle bir ağırlığı olan isim değil zaten . biraz nazif biraz yalman ve küçük özbek sorumluydu herseyden. zaten rikerinkin kalmasındaki sebepte bu tür konularda rahat at kosturabilmekti. ancak genede herseye rağmen kadromuz şukadarcık top oynacak kadarda kötü değil.

bu tipik turk taraftar tanımlamasınada katılmıyorum sadece bu ulkede olmuyor kötü sonuclar ust uste gelınce kulupten bir reaksiyon bekleyen insanların varlığı. al işte mesela inter nerdeyse bu yıl daha kasım ayındayız 3. td geldi belkide sezon sonuna doğru 4ü görecekler.

burada herkes gibi bende yönetimsel sıkıntıların esas sorun olduğunu görüyorum ama ne olursa olsun bu kadro şuncacık topu oynayacak kadro değil. şimdi aylar sonra ünlemlerin efendileri falan alıntı yaparlar açıklama düşeyim eldeki kadro mükemmel futbol oynamaya yetersiz olsada şuncacık futbolu da oynayacak düşük kalitede de değil. birazda at sahibine göre kişniyor.

Beyaz Tv Sammer ve Klinssman birlikte gelecek diyor. :D
Bayern teknik ekip degistiriyor olsa gerek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaz tv nimeti sek yudumlamaya devam ederse sabaha dogru fergusonuda bizimle futbola dondurecek

Bence floryanın anahtarıni Christian Heidele emanet etsinler.Takımida o kursun hocayıda o bilirlesin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaninda iyi bir alman taktisyen yardimci ile yardirir

motivasyon uzmani (ft gibi) lakin taktik anlayisi sifir

Klinsmann bana nedense club antrenörü olarak pek uygun birisi olarak gelmiyor. Hele türkiyede .

He Sammer ile beraber manyak olur ama Sammer hastaliktan dolayi Bayerni birakti .Neden gelsin

hayır 3 galıbıyet arka arkaya alsa mıllet gene baslayacak rıkerınk bey dıyeceksınız dıye ozamanda gs taraftarından güzeli iyisi olmaz
sen müşterine adam akıllı hizmet sun kimsede ağzını açmaz destekler. ne güzel iş yemek yemeye gideceksin masaya gelen yemek leş olacak sonra aşçıya garsona alkış tutup bahşiş vereceksin

Osman sakin la

-Tapatalk-

Klinsmann bana nedense club antrenörü olarak pek uygun birisi olarak gelmiyor. Hele türkiyede .

He Sammer ile beraber manyak olur ama Sammer hastaliktan dolayi Bayerni birakti .Neden gelsin
Bayerni hasta oldugu icin birakan sammer miydi reiz

Bayerni hasta oldugu icin birakan sammer miydi reiz

Matthias Sammer krank - Sorge um FC-Bayern-Sportvorstand - Pause eingelegt | FC Bayern

Beyininde hazar olusmustu Sammerin

So begrundet Sammer seinen Rucktritt bei Bayern -
FC BAYERN MUNCHEN -
SPORT BILD

Birakma nedeni

Wie aus Sammers Umfeld verlautet, soll der ehemalige Meister-Trainer von Borussia Dortmund die Krankheit inzwischen zwar überwunden haben. Er fühle sich aber angeblich noch nicht wieder bereit, in das stressige Fußball-Geschäft zurückzukehren. In einem Gespräch mit Bayern-Boss Karl-Heinz Rummenigge soll Sammer in den letzten Tagen um Auflösung seines Vertrages gebeten haben.

Hastaligimi atlattim ama yinede strese girmek icin hazir degilim

Son düzenleme:
Ama gelirken yönetim bu yıl yapılanmaya gideceğiz, gelecek yıl başarı bekleyin diye uyarmalı taraftarı yoksa 3. Hafta homurtu başlar

Geri
Üst Alt