Klopp'tan Sürpriz Kadro!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Weidenfeller
Piszczek Hummels Subotic Sokratis
Kehl Bender
Mkhitaryan Kagawa Reus
Aubameyang

Yedekler: Langerak, Ginter, Großkreutz, Jojic, Gündoğan, Ramos, Immobile

Kimse de dememiş ki bunun neresi sürpriz

tek fark sokratis de bence o bizim için avantaj değil Reus daha geri gelmez Sokratis çıkmaz Reus zaten tek başına bekimizi dağıtmaya yeter.. Kanatla çıksaydık Olcan veya Brumayla muhtemelen Sokratis'i oynatmazdı..

İmmobile nin yedek olması bence süpriz. Auba dan kat kat daha iyi bir golcü.
Auba çok süratli belkide bu yüzden tercih etti hızlı ataklarla defansın arkasına kosularla hızından faydalanmak istedi

Surpriz i bulan a 6 aylik internet abonesi bedava :D

Aubemeyangin forvette, Mkhitaryanin kanatta ve Sokratisin sol bekde oynamasi.

~tap

adam tam bir pace takimi kurmus
acik oynarsak yarim saat icinde duman ederler

Aubameyang forvette, kadro bas bas bağırıyor kontratak ile sizin ebenizi belleyeceğiz diye.

I am the one who knocks!

İmmobile nin yedek olması bence süpriz. Auba dan kat kat daha iyi bir golcü.
Auba çok süratli belkide bu yüzden tercih etti hızlı ataklarla defansın arkasına kosularla hızından faydalanmak istedi

Welbeck'i gördükte sonra Auba'yi neden tercih ettiğini anlamak zor değil.. Sokratis için de herkes avantaj diyor da ben öyle düşünmüyorum Bruma veya Olcan oynasaydı avantaj olurdu da orayı zorlayacak adam yok ki Sokratis de ileri çıkmaz kim çalım atarak geçecek Hamit mi? Reus geri gelmez zaten bu kadroya göre gelmesine de gerek yok Tarık için zor bir gece olacak...

Öyle aman aman sürpriz degil.
Reus vs Tarik :/
Melo Kagawa'ya dikkat etmeli

Bizde arkada yanpas yapariz mac berabere biter :yup:

Welbeck'i gördükte sonra Auba'yi neden tercih ettiğini anlamak zor değil.. Sokratis için de herkes avantaj diyor da ben öyle düşünmüyorum Bruma veya Olcan oynasaydı avantaj olurdu da orayı zorlayacak adam yok ki Sokratis de ileri çıkmaz kim çalım atarak geçecek Hamit mi? Reus geri gelmez zaten bu kadroya göre gelmesine de gerek yok Tarık için zor bir gece olacak...
Tamamen katılıyorum renktaş.

I am the one who knocks!

Immobile yerine Aubameyang'ı forvete koyması, baştan aşağı Welbeck etkisi. Klopp, Welbeck'in performansının bir kopyasını Aubameyang'dan almak istiyor. Burada mühim olan, Reus ve Mkhitaryan'ın Alexis - Chamberlain ikilisinin yakaladığı performansa ulaşıp ulaşamayacakları. Yoksa o maçta Welbeck 3 gol atmış olsa da, geri planda Alexis ve Chamberlain ikilisi vardı.

Geri
Üst Alt