Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
m_dingo Joseph Mandingo
@srf_aydn sup
2 minutes ago
m_dingo Joseph Mandingo
@srf_aydn sup
2 minutes ago
takımda yeteri kadar şutör var nba patentli biri gelecekse pota altımız için birinin gelmesini tercih ederim.
takımda yeteri kadar şutör var nba patentli biri gelecekse pota altımız için birinin gelmesini tercih ederim.
Sutörler kim?
Gecen sene Savunmamiz müthisti, ancak her bos üclügü kaciriyorduk. Kahroluyordum Tutkulari, Shippleri bombos üclükleri atamazken görürken. Lakovic tamam. Ama digerleri kim?
Beyler dalgami geciyosunuz ya KobeBryant diyoruz basketbola insanlari sevdiren.Sırf kobenin forması Çinde ne kadar satılıyor haberiniz varmi.Sırf kobe Lakersta 8 numaradan 24e gectiginde yeni formasını ne kadar satıldıgını biliyomusunuz.Kobe egosu yüksek olmayan takımı hırslandıracak ve istendigi zaman herseyi yapacak adamdır.Ben cok maçlarını biliyorum 2 parmagı kırık kırık devam ettigi.
Yukardaki yorumlarını okudugumda kusura bakmayin bazı yorumlar cok komikti.Hele futbol zekasıyla basketbol yorumlayan arkadaslar bazı yerlerde sacmalamıs.
Gelir gelmez orası ayrı konu Kobe ben gelicem deyip maddi konuda takımın ekonomisini bozmayacak sekilde sponsor destegi ile geliyorsa buyursun gelsin kapımız sonuna kadar acık.Sonucta takımda 5 yabancı var tblde bile 6 yabancı kadronuzda bulundurup isterseniz kadroya alabiliyosunuz.