Kobe Bryant Helikopter Kazasında Hayatını Kaybetti

Yok ya... Olamaz demek istiyorum..

Lakin olmasa Kobe bir kanal bulup bunu kamuoyuyla aciklardi.. Bizim formayi giyimesiyle dahada gozume sempatik gelmisti.. THY ile reklam cekimleri vs..

Yabancı kaynaklar 4 kızı da vefat etti diyor. :(

Haber geldiğinden beri doğru olmasın diye dua ediyorum. İçime öküz oturdu, inanılmaz üzgünüm. 30 yaş civarı olanlar beni onaylayacaktır. Basketbol takipçileri olarak bu adamlarla büyüdük. Lakers veya Kobe hayranı değildim, bir bağım yok gibi düşünürdüm ancak bir yakınımı kaybetmiş gibiyim şu an :cry:
Ben de celtics taraftarı olarak dumur oldum

Galatasaray'la birlikte gencligimin mutlu geçmesini saglayan adamdi Kobe Bryant. Kaldiramiyorum boyle bi haberi. Umarim yalandir diyecem de baya haber sitesi dogruladi kazayi ve helikopterdeki herkesin öldügünü ☹️

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değil de 4 kızı da helikopterdeymiş..

Çok büyük acı be

Koca bir aile yok oldu. Birçok kez uçağa bindim. Ama hala korkarım ya. Bundan sonra bir süre binmem herhalde. Gerçi otobüste, trende kaza olmuyor mu? Oluyor. Allah bile batıramaz denilen Titanic battı. Çok pis bir durum. Olayın hala şokundayım umarım kızları yoktur helikopterin içinde.

bazıları da yazıyor ki yeni doğan kızı hariç 3 kızı ve rick fox varmış helikopterde
pilot kobeymiş

Kızlarıyla birlikte vefat etmiş resmen yıkıldım Allah rahmet etmesin

Geri
Üst Alt