Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.445
- 1.473
- 533
60 sayi lan hirbo biraz saygi duy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60 sayi biyerini delmis galiba
anten tak
Çakma efsane emekli mi olmuşShaq'ın çakma efsane için söyledikleri:''Kobe'nin elinde olsa maç boyunca tüm topları kullanacağını, onun maçı kazanmak gibi bir düşüncesi olmadığını tek amacının sayı ortalamasını yükselterek herkesten üstün olduğunu göstermeye çalışan, egosu altında ezilen ve sevilmeyen zengin bir züppe olduğunu söyledi''.Son maçında da bu denilenleri kanıtlarcasına ego gösterisi yapmış.50 tane şut kullanıp 60 sayı atmakla efsane olunmuyo.Takımın toplam şutu:85 Çakmanın toplam şut sayısı:50
Maç sonunda Kobe yle selamlaşmak için sıraya giren Shaq'tan bahsediyoruz değil mi?
Hayır yani illa bilale anlatır gibi mi anlatalım neden bu maçta çok şut attığını?
Nba in gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden biridir aksini iddia eden curling izlesin..
Sen de aç Shaq'ın neden lakerstan ayrıldığı oku.Tabi yaşından dolayı o zamanları hatırlamıyo olabilirsin ama ben çok iyi hatırlıyorum.Kobenin Shaqın üstüne atlayıp sevindiğini sonra da kedi-köpek gibi dalaştığını.Yani bugün ne yaptığı benim umrumda değil.Benim gözümde NBA değil lakers efsanelerinde bile ilk 3'e zor girer.Bugün 60 atacağına triple-double yapmaya uğraşsaydı daha çok saygı duydururdu kendisine
Bu cahil cümlelerden sonra daha fazla eğitim bilgisi veremeyeceğim gerçekten 12 yaşındaki çocuk argümanları bunlar..Neyin ne olduğunu bu işin ehli olan insanlar yıllardır yazdı bu sabah da yazdı vaktin olunca oku boşuna yazmayım burda tek tek..
Sen donla gezerken ben bu boku izliyodum.Şimdi gelmiş atar yapıyo dingil dingil
Seviyenin bu olduğunu önceki mesajımda söylemiş miydim? Valla ben de izledim o yılları ama sen bu yaşta hala Shaq ın gidişiyle Kobe nin efsane olma durumunu birbirine bağlamaya çalışırsan donla gezenlerden farkın olmaz işte böyle..
Önce okuduğunu anla ondan sonra karşıma gel.Kafa yerine armut,beyin yerine ot mu taşıyosun bilmiyorum artık.Hadi işine bak benimle muhattap olma
Lutfen sakin olalim remkdaslarim kobe icin kavga etmeye degmez. Hadi KingJames olsa hep beraber edelim de yani kobe icin degmez.
hahahaha cümlelere bak yaş 34 yazıyor ama argümanlar yemin ediyorum 16 falan..Neyse yazdığını okudum ve gerekli bilgileri referansları verdim gerek yok uzatmaya..