Kobe Bryant Rekorla Veda Etti!

Kobeye efsane degil diyeni ciddiye alıp bi de cevap mı verdiniz la. Bırakın yazsın eglensin hevesini alsın

Çakma efsane emekli mi olmuş :D Shaq'ın çakma efsane için söyledikleri:''Kobe'nin elinde olsa maç boyunca tüm topları kullanacağını, onun maçı kazanmak gibi bir düşüncesi olmadığını tek amacının sayı ortalamasını yükselterek herkesten üstün olduğunu göstermeye çalışan, egosu altında ezilen ve sevilmeyen zengin bir züppe olduğunu söyledi''.Son maçında da bu denilenleri kanıtlarcasına ego gösterisi yapmış.50 tane şut kullanıp 60 sayı atmakla efsane olunmuyo.Takımın toplam şutu:85 Çakmanın toplam şut sayısı:50
civelek 1 yorum olmus maalesef

senden beklemezdim huseyin

CgBSyfBWEAECzU3.jpg

İstese bi 2-3 sene daha oynar.. Bu sezon sakatlığı elverdiğince ve maçı ciddiye aldığı sürece eski Kobe'ye hala hissettirebildi.. Bu adam gençliğimin en büyük efsanesi ya keşke çıkıpta şaka dese..

bu sene 20 milyonu cukkalamayacak olsa gecen sene birakirdi... .FACT !!!!

bu sezon en yuksek sayi atan oyuncu olmus ya la. 59 la davisteymiş. 60 la kirdi reis

Michael Jordan kadar olmasa da hayatımın belli bi döneminin adamıdır. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

Magic Johnson'ın kim olduğunu bilseler zaten bık bık ötmezler.Adama kobe yüzünden shaq lakerstan gitti diyorum bana bugün sıraya giren shaq mı diyo.Adama kobe için söylediklerini yazıyorum mal mal cevap veriyo bana.Adamın egosu everestin tepesinde,yanında kimseyi istemiyor diyorum bunu bile kafası basmıyo.60 sayı atınca efsane olunuyosa Chamberlain milyon kere 60 sayı üstü atmış.Adını anan var mı

Valla adini anan Turkiyede yok. Yoksa Amerikada Wilt Chamberlain de insanlarin gozu parliyor hala.

Kobeyi de oyle anarlar. Orada iyi sporcuya saygi var. Orta yetenekte adami bile pozitif motive ederler. Bu sayede orda bir dolu dalda iyi sporcu olurlar. Bizde ise iyi sporcu gomme isi vardir. Nefes aldirmayiz.

Bir maçını full izlemiş değilim.
#NoRegret

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Iyi basketbolcuydu. Efsane isimdi. Ama pek sevmem kendisini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Basketbol'u Michael Jordan ile sevdik ama, Kobe Bryant'ın yeri başkadır.

Geri
Üst Alt