- 17 Eylül 2018
- 20.399
- 23.327
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forma sponsorluğu diyor forma göğüs mü sırt mı neresi? Bu belli değil gibi.3 yıllık 6.5 m dolar.
Düşük geldi bana 3 senelik için...
Bizim anlaşmaya bakıyorum:
Sarı-kırmızılı kulüp, 2019-2020 sezonunda bu yana ana sponsorlarından olan SIXT ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Forma göğüs sponsorluğunu içeren anlaşma gereği kulüp, ilk sezon için KDV hariç 195 milyon lira kazanacak. 17 Ağu 2023
7 Ağustos 2023 kuruna bakınca bir yıllık 6.5 m dolardan fazla kazanmışız zaten.
Başlıkta göğüs diyor?Forma sponsorluğu diyor forma göğüs mü sırt mı neresi? Bu belli değil gibi.
Forma sponsorluğu diyor forma göğüs mü sırt mı neresi? Bu belli değil gibi.
Hangi başlıkta?Başlıkta göğüs diyor?
BuradaHangi başlıkta?
Bu kadar fazla yapmıyordu bir markasıyla sponsor oluyordu sanırım ama şimdi daha fazla destek veriyor.Bunlar şimdi dikkatimizi cekiyorda rahmi Koç uzun yıllardır bunlara sponsorluk konusunda destek oluyor yanilmiyorsam
Göğüs yazan bir yer göremedim. Forma sponsoru yazıyor. Göğüs olduğunu sanmıyorum ama göğüs ise az bir para.Burada
Bence göğüstür.Göğüs yazan bir yer göremedim. Forma sponsoru yazıyor. Göğüs olduğunu sanmıyorum ama göğüs ise az bir para.
Hali hazırda göğüs sponsorları var.Bence göğüstür.
Adamlar sponsor bulamıyordu aylardır.
Baştan soyleseneHali hazırda göğüs sponsorları var.
Bukadar destek olmuyordu ayrıca burda mevzu yalı çocuğu da bunların sponsoru olmus oluyor ve ağızlarına etse ses çıkaramıyorlar. Nerden baksan mide bulandırıcıBunlar şimdi dikkatimizi cekiyorda rahmi Koç uzun yıllardır bunlara sponsorluk konusunda destek oluyor yanilmiyorsam
Olmasın zaten bize neKuşlar Koç Holdingin etinden sütünden yararlanıyor. Bize kuruş yok.