Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
25 senede 12 şampiyonluk gördük. Sayısız kupa 2 çeyrek final 2 avrupa kupası vs vs. Bizim anlatacak birşeylerimiz var şükür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

ampiyonlar liginde ceyrek finali uc takiminda varGecenin bu vakti biraz dertlendim
620 m euro borcumuz var; Galatasaray ve Besiktasta yine benzer borca sahip! donup arkama baktimda; koca yirmi yilda neyi basardik?
Sampiyonlar liginde ceyrek finali uc takiminda var ve sayisiz super lig basarimiz. 25-30 senedir alamadigimiz Turkiye kupasini bile bu donem aldik! mutlu olduk mu; neye yaradi onca borclara deydi mi
bir tane bile sampiyonlar ligi kupasi alamamissiz yazik
Bize ne lan sizin ne halt ettiğinizden.
CL Çeyrek finali yok Beşiktaş'ın düzeltelim.
Alpay haklıymış bjknin CL çeyrek finali yokmuş; ben uefa çeyrek finali ile karıştırmışım https://www.transfermarkt.com.tr/uefa-cup/startseite/pokalwettbewerb/UEFA/saison_id/2002
Zaten alpaydan başkada beni anlamaya çalışan çıkmamış! Bir fenerli ile bir cimbomlu neden ciddi konuşamaz anlamıyorum; herkes dalgaya almış
20 senedir kadıköyde yenilmiyormuşsuz; biz buna başarı dedik mi ? Borç gırtlağı aşmış hala birbirimize laf atma derdindeyiz
Bize fenerli oldugunu kanitla seni ciddiye alalim.
Fake hesap oldugunu dusunuyoruz cogumuz
Önce kendi fotosunu atsın.
Gerçek ismim falan diyor ama belki de bizi trollüyor.
Uğur Güzel'i boşverin de ben @Deniz Soydan dan bir adet fotoğraf bekliyorum. Galatasaray forumda takılan nur yüzlü cesur Fenerbahçeli'yi görmek isterim.
mahir, uğuru korumak için topu bana atıyor.
sen önce galatasaraylıları ispat et sonra bana gelip fotomu rica ile iste
Sakin olalım Mahir Bey.Hayırdır Deniz Soydan! Neler yaşadın birkaç gün takip edemedim. Kalkmış bu forumda seni en çok savunan bana atar yapmışsın! Ben niye insanların Galatasaraylılığını ispat edeyim ki . . . Hafiye miyim? İsterse insanlar hangi takımı tutarsa tuttsunlar. Umurumda olmazlar. Ayrıca yine uçmuş bir şekilde Uğur'u korumak için Mahir top atıyor vs. diyorsun. Buna kahkaha atarım normalde ama sinirlendiğim için gülmüyorum!
Sakin olalım Mahir Bey.