Kocabey: "Kulübümüze sızmışlardı"

Ahh Mustafa ahhh.

Senin GS da attigin gollerin belki hepsinde tribundeydim.

O zamanin efsane Romasina 2 gol attiginda sadece 17 yasindaydin. O golleri 17 yasinda mesela bir ingiliz atsa o cocugu almayi hayal bile edemezdin.

Sonra birden Kocaeline satildin. Polat seni gondermisti. Cok anlamsizdi gercekten. Benim icin neden gonderildigin hala muamma. Bir tek soyleyebilecegim asla performansin yuzunden degildi. Romaya bjk ye o yasinda goller attin. Tribunler sana papen mustafa dedi ki o adamdan cok daha yetenekliydin.

1. Ligin flas takimi Kocaeli ile sozlesme imzalarken TV lerin onunde agliyordun ve sorduklarinda "Gol krali olup GS a geri donecegim" diyecek kadar GS liydin.

Ama 1 sene icinde oradan da gonderildin. Sonra oradan oraya savruldun. 1. Ligde hic barinamadin.

Sende bir tuhaflik vardi. Ama neydi tam olarak hala bilmiyorum ama muazzam bir yetenegin harcandigi ve bunun bizzat suclusunun sen oldugu asikardi. Senin yetenegine inanan herkes sana sans verdi 1.ligde ama hemen yolladilar.

Simdi donup bu isi fetoya baglaman tam bir firsatcilik. O gunleri cok net yasayip hatirlayan biri olarak belki en cok uzuldugum futbolcu sensin hayatta. Ama bunu Hakan sukur vs degil tamamen sen yaptin kendine.

Bu aciklaman herseyi acikliga kavusturdu. Firsatci karaktersizin biriymissin.

Benim gibi seni cok sevmis ve unutmamis bir GS liyi da kendinden soguttun. Yolun acik olsun. :( :(

Ya şimdi "Ben çok büyük futbolcu olacaktım da Fetö yüzünden ikinci üçüncü liglerde süründüm" mealinde konuşursan ağzını açtığın gibi tıkarlar Mustafa bey.

Sen çok büyük golcü olsaydın da Galatasaray'dan çete yüzünden dışlansaydın orda aç köpek gibi Galatasaray'dan yıldız koparmak isteyen bi Aziz var, daha önce de Ali vardı. Bunlar bu fırsatı kaçıracak itler değil.

ilk senesinde baya goller atmisti, ikinci senesinde yatisa gecti. Tüm sezon boyunca yaprak gibi oynayinca satildi. Olay bu kadar basit!
Bundan bi bok olmayacagi ikinci sezonunda anlasilmisti zaten.

Tamamda arkadaş bugüne kadar nerdeydiniz?

Demek ki bugüne kadar al gülüm ver gülüm idi şimdi işler bozuldu herkes mantar gibi çıkmaya başladı

Türkiye'de aklanmak maalesef bu kadar kolay

Bu ateş üfleyerek sönmez

İyi peki tamam seni Galatasaray' dan FETÖ' cüler uzaklaştırdı da kariyerinin geri kalanında neden hiç üst düzey bir takımda top oynayamadın?

Göz kenarlarına yaptırdığın botoksunun boşluklarını doldurayım Papen Mustafa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fetullah Gülen'in ajan olduğunu daha yeni mi öğreniyor la bu insanlar ?

Adam bize soğuk savaş döneminde yerleştirildi kanser giderek büyüdü. Bu adamın dünyada pek çok kişiyle işi ilişkisi vardır.

İyice suyunu çıkarttılar ama doğruluk payı olabilir. Hakkı yenmiş pek çok insan var.

Yalnız medya h.şükürün fetocu olduğunu daha yeni öğrenmiş gibi davranıyor. Adam kaç yıldır malum örgütle bağlantısı var.

Bence süper kupa macinda olay cikaran taraftarlarda Fetöcüydü.
üzerlerine forma giyip maca olay cikarmaya gelmisler.
TFF bize ceza vermeye kalkarsa böyle savunma yapalim. Evet.

Şunu anlamiyorum, Fethullahin eli yurt disina yetisemiyecekmis gibi davraniliyor. Dünyanin en güclü örgütlerinden bir tanesi bu, Kanser gibi yüzlerce ülkeye kök salmis. ABD'e bile zannedildiginden cok daha güclü. Yiyorsa orada evine bir yaklasmaya calisin. Yüzlerce ülkede ajan yetistiriliyor, sonra onlari önemli pozisyonlara getirilip, medya üzerinden sisirolmeleri saglaniyor. Daha 8 sene önce en üst yazarlarim ve siyasilerin buradaki Fetö Savcilarina düzfükleri övgülere dikkat. ROK bu savcilari birer dünya yildizi ilan edip, futbolda Messi, Ronaldo gibi adamlar ile kiyasliyordu.

Bunun disinda her bokun da FETÖ diyerek, olayi sulundirmakdan baska birsey degildir. Papen, Ünit aciklamari, ve bu ufak olaylari fetöye yikmalari komik. Zaten Aziz tüm gücü ile cemaatci Galatasaray algisi yaratmak isterken? Papenin bu aciklamalari da Galatasaraylilik degildir.

Bir avuc agir kemalist disinda da herkes zamaninda bu örgütü desteklemisdir. Cünkü hizli bir sekilde bunca ülkede güc sahibi olmalari gururlandirmis, büyük Türkiye, gibi hayaller ile yadayan devlet adamlarin gögüslerini kabartmistir. Kimse burada parmagi ile biirilerini gösterip, kendini aklayamaz.

Fetö zaten afamlarini itirafci yapip, yeniden yolluyor sistem icine hafifden.

Cp586veWAAAczJQ.jpg:large

Geri
Üst Alt