Kocaelispor Başkanı Engin Koyun: "Galatasaray, Icardi'ye verilen ceza için bizden destek istedi"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1708963384710.webp

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun: "Icardi’nin yaptığı hareketin benzerini Sakaryaspor ile deplasmanda oynadığımız maçta futbolcumuz Oğuz Ceylan yapmıştı. Temsilci raporlarında yer almamıştı ancak görüntüler üzerinden oyuncumuz Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti. Yaptığımız savunmadan sonra sadece para cezası verilmişti. Başarılı savunma yaptığımız için Galatasaray da bizden destek istedi”

E tamam da bunu niye açıklarsın, neyin reklamını yapıyorsunuz.

Kocaelispor yönetimi kadar ağırlığı yok bizim yönetimin. Onlar ceza aldırmamış ki onların görüntüsü varmış bizde net görüntü bile yok

Aynen saldıracak yer arıyoruz. Bende söve söve mesaj kutusuna geliyordum ki yolda aklı selim bir kaç renkdaşın postları okudum ve kendime geldim. Tepki gösterecek bişey yok bunda ama herkes çok gergin dikkatli olmalıyız.

Sayın Koyunu tebrik ederim, güzel savunma yapmış.

Sn. Koyun'a tşklerimizi iletiriz Kocaeli kulübünü yeniden Süper Lig'de görmek istediğimizi belirtiriz

Eee verdin mi destek ona göre yorum yapcaz. En önemli yerde haber bitti.

Hayırdır arkadaş, bugün de peş para etmez satılık Anadolu klüplerinden açıklama yapan yapana. Sieeee !!

Geri
Üst Alt