Haber Kocaelispor: "Bir kulübü küçümseyerek büyüyemezsiniz. Bir camiayı hedef alarak güç gösterisi yapamazsınız"

Izmit ile Kocaeli ayni sey mi bilmiyom da bir cimento fabrikasinda ayimi gecirdim vaktinde. Berbat yollari vardi. Her taraf cukurdu. Kaldigimiz oteldeki herifler her seye yuzde bin ekliyorlardi. Gelsinker pismaniye yedirip yollayalim.

İki takımın arasındaki güç dengesini düşününce eğer Gs tam motive çıkarsa ve frene basmazsa 5-10 gol atabilir. Atılan her gol için prim verilmeli.

EZHvVGLXsAASj7k.jpg

Bu tasmalı itler böyle bir açıklama gereği duydu ise doğru bir tavır takınmış ve doğru noktaya parmak basmışız demektir. Pazar akşamı bu safi çobanispor güdümlü itleri sahaya gömmeyen takım gözüme gözükmesin.

Bu tasmalı itler böyle bir açıklama gereği duydu ise doğru bir tavır takınmış ve doğru noktaya parmak basmışız demektir. Pazar akşamı bu safi çobanispor güdümlü itleri sahaya gömmeyen takım gözüme gözükmesin.
Hocaya destek ol ihtiyar.

Senin jenerasyonun bir daha boyle bi lig dominasyonu gormez

Valla bir bunlar iki trabzon, öyle böyle kurulmadım bu ş..zlere . Rencide edici skor istiyorum bu maçlardan her türlü pisliği yapıp öyle yenmek istiyorum.

Kocaelispor: "Bir kulübü küçümseyerek büyüyemezsiniz. Bir camiayı hedef alarak güç gösterisi yapamazsınız. Bir şehrin onuruna dokunarak adalet ve fair-play ikliminde var olamazsınız. Kocaelispor; kimseden korkmaz, kimseden çekinmez, hiçbir kişi, kurum ya da algı operasyonu karşısında boyun eğmez. Hiç kimse; tribünlerde Kocaelispor sevgisini taşıyan insanlarımızı baskı, algı, söz ya da psikolojik oyunlarla sindirebileceğini düşünmemelidir. Korkunun olduğu yerde algı olur; inancın olduğu yerde Kocaelispor olur. Tribünde Hodri Meydan, sahada Kocaelispor varsa; hiçbir baskı bu armayı susturamaz. Özellikle bilinmelidir ki; bu hafta sonu Galatasaray deplasmanında oynanacak mücadelede, yönetimimiz; takımımızın en büyük gücü olan Hodri Meydan ile birlikte tribündeki yerini alacaktır."

Sedat Peker'e racon kesenlerden farki yok.

Gerilim hiç bir zaman bize yaramamıştir umarım aynısı olmaz çok güzel oyuna geliyoruz sakın kalıp en az 6-0 yollamak lazım adamları ağız dalaşına gerek yok böyle vasıfsız takımlar ile sponsorları Safi derim susarım

Geri
Üst Alt