GSC Haber Kocaelispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Aman icardi küsmesin 11 i
EHVbhnTWoAE1cOM.jpg

hadi hayırlısı umarım cıkar hoca icardiyi demek zorunda kalmayız

11in şöyle bir artısı var icardiyi 65-70te oyuna almak zorunda değiliz

Icardi‘nin gönlünü almak icin yapilmis bir 11

Üclü orta sahaya döndükten sonra vura vura gidiyorsun iste ne diye bozuyorsun ki

Icardi‘yi oynatacaksan Osi‘yi disarda birakacaksin, bu takim 4-4-2 oynamaz

Üstelik Lemina milli takima da gidecekken bu macta dinlendirilmeliydi, SL ve derbiler icin asiri önemli bizim icin

hadi hayırlısı umarım cıkar hoca icardiyi demek zorunda kalmayız
Valla sara ile başlamasından daha iyi olabilir… geçen maç devre arası herkesin görüşü sara yerine icardi olsa diyordu… ama ben sallai sürerdim 11 de… belki dinlensin diye olabilir… çok oynadı çünkü sallai…

Gene herkesin bildigi 11. Bizim 11leri niye sagir sultan bile biliyor mactan önce?

icardi açısından olumlu veya olumsuz anlamda belirleyicilik maçı. tercihi kendisi belirleyecek. iyi olursa sözleşme istiyorum ben de varım demektir ki sevindirici olur. kötü olursa " aşkın olayım" fanatik tayfanın ayakları yere biraz sağlam basacak romantik hayaller bitecek ve yerine adam alınmalı sözleri iyice su yüzüne çıkacak.
her iki konumda da bizim için iyi olacaktır.

Son düzenleme:
Kulübede Eren, Sara ve Sallai var.

Eren yerine Jakobs oynuyor. Eren 809 dakika, Jakobs 691 dakika oynamis simdiye kadar. Hoca gayet dengeli forma vermeye calisiyor.

Sara son macta cok kötü oynayip oyundan alinmisti. Bu maca yedek baslamasi gayet dogal.

Son maca göre Sallai'nin yerine Icardi tercih edilmis.
Icardi'nin bu sene ligde ilk 11 basladigi mac sayisi 4, bunlardan ikisi Osimhen'in kadroda olmadigi Eyüp ve Konya maclari.
Diger iki mac Alanya ve Basaksehir deplasmanlari. Osimhen, Yunus, Lemina ve Jakobs rotasyona sokulup dinlendirilmisti.

Sallai simdiye kadar en fazla süre alan oyuncumuz (1241 dakika). O konumunu Abdülkerim'e kaptiracak (1233 dakika simdi)

Geri
Üst Alt