GSC Haber Kocaelispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Singo'nun suçu ne ? Apo ağır kalıyor, Sanchez bireysel hata makinesi, sağbekte Sallai dışında kendisinin muadili yok, orta saha da bile bir tık önünde çoğunun adam kesik yiyor, Sallai sağbekte evrim geçiren adam niye kendi yerinde oynatılmıyor ? Bu kadar fiziksel meziyetleri olan kadroda Osimhen yokken Lemina ve Singo gibi 2 canavarı neden yedek ? Ben kadroyu riskli ve anlamsız buldum.
Sağ bekte boeyin kesin, sallainin bu maç özelinde gerisinde

Stoperde ve ortasahada o mevkide oynayabilecek herkesin gerisinde belki arda ünyay yerine tercih edilebilir

Pozisyon alma, çok eksik oyun zekası, kötü pas kalitesi, hava toplarında eksiklik varken isterse tazmanya canavarı olsun 1. Tercih olmaz

1776010545031.webp

Bek diye aldi bir iki sakatlikdan sonra aslinda stoper olarak kullanmak istedik dedi, sonra boey geldi. Simdi de kendidine yer bulamiyor, sag bek olarak adam gayet iyi oynuyor. Boey kiralik zaten, alip almiyacaginiz belli degildir neden Singo yedek kaliyor bilmiyorum.
Valla orasi cok bet zaten onun dışında bons-kiralık meselesinden de bağımsız boeyden de direkt daha iyi oyuncu bence, defansi da çok iyi sadece geriden top cikarmada pas kalitesi yetersiz.Onun dışında ekstra olarak baya da sağlam bindiriyor sağdan toplu topsuz , tsye de gol atmıştı yani garip anlamadım hiçbir şekilde

Sallai haric mantikli

Icardi anca skor yoksa oyunu kapatiyorsan denenir
Başka türlü hiç gerek yok
Lemina fiziken baya bitik İlkay tercihi dogru

lang ve yunus sahada yürüyor abi ne olacaktı. sallai oynayacak mecbur. en azından mücadele ediyor. icardi zaten bitik, ilk onbirde işi yok. hatta hamle oyuncusu olarak bile çok zor.

Lemina Göztepe maçının en iyilerindendi olmamasına şaşırdım, Sallai bu maçta da skor katkısı yapamazsa bundan sonra 11 olmaması lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyunsıkışırsa forvete Icardi atacağıma Singo'yu gönderirim. Daha fazla gol atma şansı var.

Geri
Üst Alt