GSC Haber Kocaelispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Okana 25-30m luk genç oyuncu transferi yapan yönetime ne dersin.

Herif evlatçılık yaparak kulübün paralarını çar çur etmeye doyamadı. Ne zaman kurtulacağız bu adamdan çok merak ediyorum.

yedi dediğiniz Sane nin Gs performansı
1789315873046.webp

Tamam Bay oynamasın da Sane de öyle bir katkı veren kıvamda değil.

Sinirim gecmiyor ya, su maci kaybetsek üzülmeyecek duruma geldim

Evlatciligina tüküreyim senin okan

Allah korusun ama ben dursun olsam derim hoca barış kaç maçtır sıvıyor batrokova bu kadar para verdirdin neden oynatmıyorsun sorardım

yunus barıştan net daha formda ama arkadaş yunusta maç içerisinde çok kayboluyor.bir bakıyorsun takımı taşıyor sonra 10 dakika piyasada yok saman alevi gibi

Sane'yi de yedi. Bu teknik direktör Galatasaraya ne katıyor kardeşim? Şampiyonluksa bu kulüp hamzayla da şampiyon oluyor yeri geliyor hocasız şampiyon oluyor. Barışı ve yunuşa yer açmak için bu sefer Sane yi yiyor farkında mısınız?
Icardinin günahı günah suçsuz değil ama Okan hocanın da payı çok büyük. Dalga geçer gibi oyuncuyu oynatmadı ya da son 5-10 dk oynattı, Konya maçında 45 de çıkardı.
Icardinin kalmasını bende istemiyordum, çünkü zaten Okan Hoca oynatmıyordu ve ipler kopmuştu, oyuncu mental olarak futboldan uzaklaşmıştı.
Sane ile de aynısı olmak üzere malesef.

At Yunusu kanata madem Batrakovu yiyecen belli zatende , bari bi cesaret gösterip Nhagayı koysana , tüm ligin en formsuz oyuncusu Barışı oynatmak ne alaka kardeşim, hoca falan değil bu

Sahada gorene kadar tercihlerine laf etmeme karari aldim kendimce. Hocaya cok kizdigim gonul bagimin zayifladigi bir donem yasatti bize bence ama. Su yonetime su baskana bakinca bizi bu isten ayiklayacak tek adam kendisi tutunacak tel dal gibi goruyorum kendinisi her seye ragmen. Daha pozitif daha destekleyici bir tutum sergileyecegim bu sezon

Batrakov'suz 11 gormek istemiyorum ya

Banko Barışı oynatarak Saneye ve diğer oyunculara hakizlik yapıyor ve bu şekilde Saneyi yemiş oluyor. İkisinide yedek bırakmalı ya da rotasyon yapmalı.
İkisi de yedek kalmalı katılıyorum ama Sane yi yüceltmekten de vazgeçmek lazım. Olması gereken Leao-Batrokov-Yunus idi Sane ya da Bay değil.
f/p göre de Bay, Sane nin önünde bu arada

Deniz
Leao - Batrak - Yunus

Yapman gerek şu ya Okan atla deve değil​

Okan'ın en büyük rahatlığı ve belki de avantajı Aziz gibi soyunma odasına ve sahaya karışmayan bir yönetim olması. Belki Aziz burada başkan olsa Okan 2.maçı göremezdi

Cok degisik bir adam ne desek boş.

Geri
Üst Alt