- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.377
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok Beşiktaşlı gördüm sizi Sn. Yiğit Bey.Fenerbahçe Türk futbolunun çıbanıdır. Ben böyle mikrop bir camia görmedim. İşleri güçleri yüzsüzlük, algı manipülasyonu, tehdit, tahrik. Bu sene tepedeki takımlar içerisinde en boktan kadro bunlarda. En kofti futbolu da bunlar oynuyor. Normal bir ülkede Kayseri ve Trabzon'un bile altında olmaları gerekirken ciddi şampiyonluk şansları var (fikstüre bakarak söylüyorum). Beşiktaş'ı ilk yarıda olmayan 2 penaltıyla, adamların 1 penaltısı ve 77 cm ofsayt olmayan bir gollerinin ofsayt diye sayılmaması sonucu yenmişler. Daha geçen hafta sonundaki derbide 2 metre ofsayttan gol atmışlar, adamların gene penaltısı verilmemiş ve hatta dünkü maçta bile penaltıları verilmemiş, hiçbir fenerlide hakem diyecek yüz yok ama gel gelelim bu yüzsüz utanmaz ağlamaklı bir ses tonuyla algı kasıyor. Ulan şu hataların onda biri benim takımımın lehine olsa hakem kelimesinin h'sini ağzıma almaya utanırdım. Şahsen bu çirkeflerin 1 şampiyonluğunu görmektense 10 defa arka arkaya Beşiktaş şampiyonluğu görmeyi tercih ederim.