Kocası Salonda Uyurken Sevgilisini Yatak Odasına Aldı!

Kadınlara bulaşmayın arklar dikkat edin sizi katil ederler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Böyle 13-14-15 yaş fark evlilikler zor yürür,kadın çok paragöz falan değilse...

Hayır madem yidiniz bi hlat niye kalkıp adama saldırıyonuz lan. :D
Sağlam sabır ve sakinlik varmış yalnız, yoksa kan gövdeyi götürürdü o evde. :D

Açıkçası işim gereği bu tip olaylarla çok karşılaşıyorum ve inanın yaş farkı falan neden değil. Kaldı ki bu olayda çiftler arasında ki yaş farkı gayet doğal. Zaten koca 36 yaşında ve bir erkek olarak kötü bir yaşta değil. Örneğin sevgili başkanımız Ünal Aysal'ın yaşadığı ilişkilerdeki yaş farklarını göz önüne getirirseniz bunun hiçte abartılı olmadığını görürsünüz.

Öncelikle kadınlar kendilerini rahat yaşatacak birini istiyorlar koca olarak. Yaş falan önemli değil anlayacağınız. Ama kimisi önceki ilişkilerini de sonlandırmıyor. Yani hem kendini güvene al hem de sevdiğin, hoşlandığın adamla ilişkine devam et. Bir hastane de sık sık karşılaştığım bir doktor arkadaş bana "en beklemeyeceğin ailelerde bile çocukların babalarının aslında gerçek babalar olmadığını, maalesef bu oranın da gittikçe de arttığını" söylemişti. Ne yazık ki dünya yozlaşıyor ve benim ülkemde bunun üst sıralarına doğru ilerliyor.

Salondaki kocadada ne uyku varmış.Yıkılan evde uyanmamış herif sabaha kadar.İyi uyku sersemi gece yatağına dönmemiş.Değişik şeyler olabilirmiş ozaman.:asd22:

Son düzenleme:
Demekki kocasi vur ensesine al lokmasini bir adam. Onun için böyle rahat davranmişlardir. Zaten herif birde dayak yemiş.:(

Üzüldüm ben de adama ya. Garibanın bi canını almadıkları kalmış, hem aldatılıyor hem de dayak yiyor garibim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ev Sabaha kadar sallanmis beyfendi misil misil uyumus

Karı milletine güvenmicen aga

Sent from my iPhone using Tapatalk

işte bu yüzden hiç evlenmeyeceğim.. bu devirde evlenen benim gözümde saftır..

Geri
Üst Alt