Kocası Salonda Uyurken Sevgilisini Yatak Odasına Aldı!

O konuda çok ama çoook yanılıyorsun bence.Akp sadece 'görünümde' muhafazakar.Yoksa Akp sözde savunduğu İslam dininin bile içini boşalttı.Manevi her şeyin içini boşalttı Akp.Bu toplumsal gerçek falan değil,Akp ile zaten varolan kapitalizm iyice vahşileşti ve de toplum gitgide kutuplaştı,maneviyatsızlaştı.

Görünümde muhafazakar olayina pek fazla itiraz etmem... Özellik ile boldladigim kisima... Lakin avrupa nobility "yozlasma" icindeyken, halen halka sexuality konusunda muafazakar degerlere sabit kalmalarini dikte etmistir. AKP kanimca, belirli gelismelere karsi, önlem almaya calismaktadir... Cok ciddi insan haklari ihlali disinda da, bunun önüne gecemezsin... Torpülledikleri bazi seyler var.

Görünümde muhafazakar olayina pek fazla itiraz etmem... Özellik ile boldladigim kisima... Lakin avrupa nobility "yozlasma" icindeyken, halen halka sexuality konusunda muafazakar degerlere sabit kalmalarini dikte etmistir. AKP kanimca, belirli gelismelere karsi, önlem almaya calismaktadir... Cok ciddi insan haklari ihlali disinda da, bunun önüne gecemezsin... Torpülledikleri bazi seyler var.

Haklısın söylem olarak bunu yaptı ama sürekli kendisiyle çelişecek hareketler de yaptı,işte her şeyin içini boşalttı yukarda dediğim gibi.Oy toplamak için meydanlarda çok gördük muhafazakar söylemleri ama gerçekte olan tam tersi oldu.Yani Akp'den kaynaklı zaten bu bir nevi.Türkiye'de 2002'den sonra olan değişim toplumsal değişim,gerçeklik mi yoksa Akp'nin yaptıkları mı?Elbet dünya değişiyor,ancak Türkiye için konuşacak olursak kesinlikle ama kesinlikle siyasetin payı çok yüksek.

Yasak mı ki kardes?

Yani kanunlarla yasak olmasada bi mahalle baskısı toplum baskısı var illaki

Aslında her kızı yatağa atmak istiyoruz ... ama sonra kaşar yada motor diyoruz .... her ilişkimizde çıktığımız kızda neredeyse bir an evvel yatağa atma derdindeyiz ama evleneceğimiz kız sıfır km olsun psikolojisi erkeklerimizin büyük çoğunluğunda var ... bi kız anne babasına gidip ben bugün sevgilime verdim diyemez mahvederler ama bi erkek çocuk kız arkadaşımla yattım diyebilir babasına ... türkiyede dengeler böyleyken sex serbest diyebilirmisin ? kanunen cezası olup olmaması hiçbirşey değiştirmez

:005: Adem gorevini yine basariyla tamamladi konuyu siyasete tasiyarak emegini yoketmemistir.

Yani kanunlarla yasak olmasada bi mahalle baskısı toplum baskısı var illaki

Aslında her kızı yatağa atmak istiyoruz ... ama sonra kaşar yada motor diyoruz .... her ilişkimizde çıktığımız kızda neredeyse bir an evvel yatağa atma derdindeyiz ama evleneceğimiz kız sıfır km olsun psikolojisi erkeklerimizin büyük çoğunluğunda var ... bi kız anne babasına gidip ben bugün sevgilime verdim diyemez mahvederler ama bi erkek çocuk kız arkadaşımla yattım diyebilir babasına ... türkiyede dengeler böyleyken sex serbest diyebilirmisin ? kanunen cezası olup olmaması hiçbirşey değiştirmez
Tamamen geçmişten gelen orf adetlerle alakalı ben sanmıyorum bi 20 sene sonra dediklerini geçerli olacağını. Çünkü bugünün çocukları o zamanın ebeveynleri olacak. Zamanla da kaybolur gider o mesele.
Erkek kadın esit olmalı. Sen evlenene kadar yemedigin bok kalmasın evlenirken eşimin ilki ben olayım.
Yok öyle bi dünya. Olursa da şekil a daki gibi şeyler turer. Detayları bilmiyoruz muhakkak vardır bi sebep, ruh hastası manyak değilse kadın tabi.
Kişiden kişiye değişecek konular bunlar birde.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt