kod adı eray yazgan

Ayhan Özmızrak’ı çok matah biri olarak görmem ama son divanlarda bence hep doğru sorular sordu.

Mesela DÖ odam sürekli açık diyor ama Özmızrak bir kaç keredir randevu alamadığını söylüyor. Geçen seneki sorulara da cevap verilmemiş.

Ee cevap vermiyorsunuz adam divanda söyleyince de Eray Yazgan falan anlamadığım şekilde tepki koydu. Keşke aynı tepkiyi Fenerliler stadı basarken de koysaydı.
Şu en son kurulda yalan söylüyorsunuz diyen adamdı o değil mi? Galatasarayın çıkarlarını yalı veledi köpükler saçarak saldırırken kimse korumazken kendi içindeki doğru soru soranlara karşı savunmaya çalışan bir yönetim.
Sence yetki kongresinde ne olur?

Şu en son kurulda yalan söylüyorsunuz diyen adamdı o değil mi? Galatasarayın çıkarlarını yalı veledi köpükler saçarak saldırırken kimse korumazken kendi içindeki doğru soru soranlara karşı savunmaya çalışan bir yönetim.
Sence yetki kongresinde ne olur?
%80 yetki verilir, o günkü konuşmalar ve konuşma sırası da önemli tabii.

Ben detaylı bir proje görmedim hala, neye yetki vereceklerki, hadi peşinatı aldın, kalan para ne zaman gelecek garantisi var mı?

Şu anda bizim muhabirler yönetim güdümünde. O yüzden haberi kimin yazdığına takılmayın, Erden ile DÖ’nün problemlerini millet yazınca yönetim gazetecilerinin yok öyle şey diye yalan haberlerinin fos çıkmasını izledik. Fatih Altaylı bas bas bağırırken de yönetimi bozmaya çalışıyorlar demişlerdi. Yönetim sallanmadan bizim muhabirlerden düzgün haber alamayız. Sallanırsa Hakan Balta’ya 2 zeytin az verildiğini bile yazarlar

Dursun Özbek'in arası çok iyi bu adamla, Kemerburgaz açılışında belli etmişti yönetiminden en kankisi olan herif bu

Bilet meselesi ne acaba

Alper Narman'ın uA'dan sorumlu yönetici gibi saçma sapan bir titri vardı Dursun Özbek'in ilk döneminde. Statta yaptığı rezilliklerle hatırlıyorum.

telefondan ali koça direkt bağlı tayfun bayındırın yazdıklarına başlık açıyoruz artık he mi?

Erden Timur'un sponsorluk konularında teşekkür ettiği isimlerden biriydi Eray Yazgan. Yazıyı yazan da Tayfun Bayındır'mış. Tayfun Bayındır kim? Erden Timur'un A spor programında telefon ile talimat alan öyle konuşan biri diyecek başka bir şey yok.

Son düzenleme:
GALATASARAY’I KARIŞTIRIYORLAR!

Levent Tüzemen: “Algı operasyonları erken başladı. Şimdi hedefte Eray Yazgan ve Alper Narman var!

Eray Yazgan’a Erden Timur basın toplantısında teşekkür etmedi mi? Ali Koç hakkında şahsen suç başvurusunda bulunan Eray Yazgan değil miydi? Sahada Ali Koç’un karşısına dikilen kişi Eray Yazgan değil miydi?

Bu haber kaynağının Galatasaraylı eski yönetici olduğuna inanmıyorum! İsim açıklanmadığı sürece o kişi için Galatasaraylı demek hedef saptırmaktır! Haberin amacı Galatasaray’ı karıştırma gayretidir!

Kimse karnından konuşmasın. Eray Yazgan da ‘Çamur at izi kalsın’ anlayışına karşı hukuksal tavır koymalı.

Gerçek şu; sezon boyunca Galatasaray, bu tip haberlerle yıpratılacaktır! Yönetim ve camia, öznesi olmayan haberlere karşı dayanışma içerisinde olmalıdır.”

Dursun Özbek, Tayfun Bayındır isimli gazetecinin iddialarına yanıt verdi.

"Biz Erden Timur’u pamuklara sararak koruduk. Bizim başarımızı çekemeyenlerin uydurduğu şeyler bunlar. Hiçbir şekilde itibar etmeyin. Yazıyı kaleme almadan önce keşke bir arayıp sorsaydın, sana konuşan sözüm ona o önemli Galatasaraylının söyledikleri kesinlikle doğru değil.

Genel sekreterimiz Eray Yazgan bu kulüpte Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunmuş tek kişi. İsminin öyle imalarla anılması ancak hayal ürünü olabilir. Kendisine ve ismi geçen diğer arkadaşlara ciddi haksızlık olmuş."

Demek yalı çocuğuna dava açtığı için paralı köpeğine bu haberi yaptırdı.

Bu yazıyı paylaşan kişi büyük gs düşmanı azılı fenerli tayfun ,yani o yüzden ciddiye almamak gerek, sabuncu gibilere kızıyoruz ama tayfun gibileri kaale alirsak yanlış yapariz

Futboldaki başarı çoğu şey gölgeler ve o başkan göreve devam eder. Galatasaray üyesi olmak bir ayrıcalık daha dün bir otelde kaldım işletmecisi Galatasaray kongre üyesiydi, bizim görmediğimiz bambaşka bir dünya var arkada.

Mesela geçen divanda bir üye diyorki adanın şurasını kürekçilere verelim. Niye abi? Ne olacak kürekçilere verince, argüman nedir belli değil. Yıllardır dinliyorum bir kişi de alt yapı projesi yapılmış, A projesi yapılmış bunu ben üstlenmek istiyorum demedi. Bunu düşünüp; öneren ama pes eden üyeler de var bunu da göz ardı etmeyelim.

Mesela önceki DÖ dönemi nasıl ibra edildi ben bunu hiç anlamamışımdır, 2.5 sene başkanlık dönemi, net zarar 150 m euroydu.

Kısacası sevenler var tabii ki çokça ama çıkar amaçlı orada olan da çok var. Bu konuda Fenerbahçe daha beter. Kongre üyesi olup birbirleriyle iş yapıyorlar ya da nispeten daha zenginler onlara iş veriyor vs böyle büyüyen bir sektör de orada oluştu.
Son 20 yıldır bu liselileri en çok elestirenlerden biriyim ,benimde tanıdığım kongre üyeleri var gözlemlediğim kadarıyla bu olemeyen fosiller tamamen gelenekçi ve menfaatçi yalnız arkadan gelen genç nesil liseli ve lisesi üyeler resmen ateş ediyor muazzam adamlar var ama çoğunluğu bu fosiller yüzünden kn plana çıkamıyorlar hatta birisi bana demişti, cemiyette bile eski üyelerden tanidigin olursa konuşma şansı daha kolay geliyor demisti yani erden gibi hem zengin hem kaliteli adamlar çok fazla içimizde ama kulüpten uzak duruyorlar erdenin dediği bu rezil iç siyaset yüzünden misal enka holding başkanın oğlu fanatik gs li ve üye ama adamı şimdiye kadar kimse kulübe yaklaştırmak aklına gelmemiş, yani düşman aliden fenerden ziyade kendi icimizdeki 100 yıl.once mektebi sultanı kafasında kalanlar

İddia doğru olabilir veya olmayabilir ama Tüzemen, Dursun vs. ne diyecek bir önemi yok açıkçası

Onlar tabii ki doğru değil diyecek zaten çünkü

Bu işlerin eşelenmesi kazınması iyi

Doğruymuş bu haber fatih altaylı'da onayladı. Hatta erden timur'da buna değindi.

Haberi yapan dombiliden nefret etsek de haber bence doğru. Ali Koç'a stad şovu yaptıran da bu adamdır diye düşünüyorum.

GS'ye hizmet etmek isteyen kimseler KARI GİBİ gıybet edeceğine GS hayrına iş yapsalar NE İYİ OLURDU görüşüne haizim. Naçizane.

Geri
Üst Alt