Köfteci Yusuf'ta Domuz Eti Skandalı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1728639869437.webp

Köfteci Yusuf'ta tespit edilen domuz eti skandalı, Türkiye'nin gündeminde geniş yankı buldu. 200'den fazla şubesi bulunan zincirin müşterileri, aldıkları ürünlerden şüphelenerek iade işlemleri için şubelere koştu. Firma, telefonlara yanıt vermiyor.

Domuz eti skandalı Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Düzce'deki Saydam Yemek ve Organizasyon firmasının üniversite yurtlarındaki öğrencilere yedirdiği dana rostonun içinde domuz eti tespit edilmesinin ardından, ünlü bir köfte zincirinde de domuz eti kullanıldığı tespit edilmişti.

DOMUZ ETİ SATAN KÖFTECİ KİM?

Büyük köfte zincirinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından paylaşılan sakıncalı ürünler listesinde yer almaması gündem olurken herkes "Domuz eti satan köfteci kim?" sorusuna yanıt arıyordu.

RESMİ RAPORLA ORTAYA KONDU

Son olarak Tarım ve Orman Bakanlığının muayene ve analiz raporu ortaya çıktı.Raporda Köfteci Yusuf'un Ankara-Etimesgut'taki bir şubesinde satılan "tüketime hazır pişmiş köfte" ürününde domuz eti tespit edildiği bilgisi yer aldı.

200'DEN FAZLA ŞUBESİ VAR! HERKES ŞÜPHEYE DÜŞTÜ

Türkiye'de 200'den fazla şubesi bulunan Köfteci Yusuf'un domuz eti skandalına karışması sonrası vatandaşlar hem yedikleri hem de satın aldıkları ürünlerden şüpheye düştü.

İADE İÇİN ŞUBELERE KOŞUYORLAR

Birçok vatandaşın aldığı ürünleri iade etmek için köfte zincirinin şubelerine başvurduğu belirtildi.

İstanbul’da Köfteci Yusuf’tan helal kesim köfte alan bir vatandaş, son çıkan domuz eti haberlerinden sonra ürünleri iade etmek istedi.

'TELEFON YÜZÜNE KAPATILDI' İDDİASI

Firmaya ulaştığını belirten vatandaş; ürünlerin geriye alınmayacağını öğrenirken, telefonun yüzüne kapatıldığı iddia edildi.

Az önce bi şubesinin önünden geçtim 3 masası doluydu

operasyon çekiyorlar
Ne demek o resmen belgelenmiş???
Ayrıca domuzların yaşam alanlarına akıllı binaları diktin onlarda şehirlere göç ettiler ,bizimkilerde boşa gitmesin diye 20 senedir halka hizmet ediyorlar.Bu bilinmeyen bir gerçek mi??
Protein niyetine.

beşiktaş maçına gelicem insllah. otobanda uğrarız gene. bana asılsız geliyo bu haber. gayet lezzetli ürünler. şu memleket şartlarında f/p.

:))) Onda bile neler vardır. En son Çekyada gördüm dağ taş Malt bitkisi ekili boyum kadar.Bizde neyden yapılıyor o bile belli değil.Senden cevap : ben tadına bakarım .Gerisi boş:)

Şaka bir yana gerçekten yediğimiz içtiğimiz hiçbirşeyin garantisi olmadığını düşünüyorum bunlara sebze meyveler bile dahil.

Türkiye'de hiçbir şeyin tadı kalmadı ki. Geçen gün doritos yedim, baharat tadı yok, bir daha almam.

Türkiye'de hiçbir şeyin tadı kalmadı ki. Geçen gün doritos yedim, baharat tadı yok, bir daha almam.
Kesinlikle katılıyorum.Sanki yediğimiz tavuklarda gram lezzet varmı? Lezzetlendirebilmek için türlü türlü taklalar atıp yapmadığımız kalmıyor.Eskiden sapsarı suyu çıkardı şimdi şeffaf:)

Kesinlikle katılıyorum.Sanki yediğimiz tavuklarda gram lezzet varmı? Lezzetlendirebilmek için türlü türlü taklalar atıp yapmadığımız kalmıyor.Eskiden sapsarı suyu çıkardı şimdi şeffaf:)
kapitalizmi emperyalizmi mezara gömeceğiz
gömemezsek mahvolmaya devam edeceğiz

Geri
Üst Alt