Köhn Resmen Bremen’de!

Iyi oynarsa, zaten degeri 5,25 milyondan bir hayli fazla olur. Oynamazsa 0 risk ile geri yollayabiliyorlar. Süper anlasma. Bremen icin.

Yok yaw nefret ediyordum heriften
biliyorsun ben de aynı.

ancak yöneticiler her ne şekilde olursa olsun 3-5 kuruş para sokmalı bu oyunculardan kulübe. zamanında cavanda'dan bile para kazanmıştık yaw.

sonuçta alman pasaportlu 25 yaşında bir oyuncu idi köhn. her şekilde daha iyi şartlara gönderilmeliydi.

Baya transfer yapacağız galiba. Her kes alışana kadar sezon biter geçiniz
Ben inamıyorum üstat bu alışma olayına bizim kadro 2 yıldır bir arada her maça birbirlerini yeni tanıyorlarmış gibi çıkıyorlar, beşiktaş sıfırdan kadro kurdu yıllardır birbirlerini tanıyor gibiler, bizim tudorun kadrosu ilk 2 maçta 40 yıllık akraba gibiydiler. Bu alışma süreci bilmem ne bunlar bana falcıların uydurduğu safsatalar gibi geliyor altı üstü çıkıp oynayacaklar kaliteli adam ise her türlü oynar

1725029451593.webp

biliyorsun ben de aynı.

ancak yöneticiler her ne şekilde olursa olsun 3-5 kuruş para sokmalı bu oyunculardan kulübe. zamanında cavanda'dan bile para kazanmıştık yaw.

sonuçta alman pasaportlu 25 yaşında bir oyuncu idi köhn. her şekilde daha iyi şartlara gönderilmeliydi.
Son 2 sezondur maddi olarak skandal transferler yapıyoruz.

Şu adamı 3-4 milyona satmak çok mu zordu. Bremen son senelerde kime 5 milyon vermiş ki buna versin. Bir sene bedava kullanacaklar.

Yahu tamam adam gitsin. Eyvallahta. Biz niye millete kiralama ücreti olmadan oyuncu veriyoruz. Üstelik transferin son günlerinde.

Madem yapacaksanız erken yapsaydınız da sonrasında yerine birini baksaydınız.

Bizim deha hoca sanırım duboi sağ jelert sol bekte oynatacak. Yedeksiz ama.

Sizin yapacağınız işi.

Ben inamıyorum üstat bu alışma olayına bizim kadro 2 yıldır bir arada her maça birbirlerini yeni tanıyorlarmış gibi çıkıyorlar, beşiktaş sıfırdan kadro kurdu yıllardır birbirlerini tanıyor gibiler, bizim tudorun kadrosu ilk 2 maçta 40 yıllık akraba gibiydiler. Bu alışma süreci bilmem ne bunlar bana falcıların uydurduğu safsatalar gibi geliyor altı üstü çıkıp oynayacaklar kaliteli adam ise her türlü oynar
Rahmetli Can Bartu' nun bir sözünü hep hatırlarım; ''Uyum neymiş? Adamın önüne pas atarsın, baktın gitmiyor, demek ki ayağına istiyor; bir daha ki sefere ayağına atarsın''...

Zaten bizde şu an ne oynadığımızı hoca dahil kimse bilmediği için alışamazlar diye dedim renktaş. Hem ne oynadığımızı bilmiyoruz hem takım içinde kaos var yani yeni gelen oyuncu ancak kendimizi düzeltirsek alışır.

Plansızlığın daniskası şu adamla lige başlayıp, olmayacağını görüp göndermeye çalışırken bile en kritik maçlarda oynatmaktır.

Tebrikler yönetim & teknik heyet.

arkadas biz niye satamiyoruz ya??
zaniolo gibi dünya capinda oyuncuyu bile sürekli kiraliyoruz. nekadar beceriksiz bi kulübüz bu konuda. zahayida bedavaya kiralicaz muhtemelen.

Geri
Üst Alt