Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 26.979
- 14.943
- 1.728
Iyi oynarsa, zaten degeri 5,25 milyondan bir hayli fazla olur. Oynamazsa 0 risk ile geri yollayabiliyorlar. Süper anlasma. Bremen icin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biliyorsun ben de aynı.Yok yaw nefret ediyordum heriften
Ben inamıyorum üstat bu alışma olayına bizim kadro 2 yıldır bir arada her maça birbirlerini yeni tanıyorlarmış gibi çıkıyorlar, beşiktaş sıfırdan kadro kurdu yıllardır birbirlerini tanıyor gibiler, bizim tudorun kadrosu ilk 2 maçta 40 yıllık akraba gibiydiler. Bu alışma süreci bilmem ne bunlar bana falcıların uydurduğu safsatalar gibi geliyor altı üstü çıkıp oynayacaklar kaliteli adam ise her türlü oynarBaya transfer yapacağız galiba. Her kes alışana kadar sezon biter geçiniz
Son 2 sezondur maddi olarak skandal transferler yapıyoruz.biliyorsun ben de aynı.
ancak yöneticiler her ne şekilde olursa olsun 3-5 kuruş para sokmalı bu oyunculardan kulübe. zamanında cavanda'dan bile para kazanmıştık yaw.
sonuçta alman pasaportlu 25 yaşında bir oyuncu idi köhn. her şekilde daha iyi şartlara gönderilmeliydi.
Jacobs geldi iştegelen isim de yok yerine
we have a dursun, we dont trustJacobs geldi işte
Rahmetli Can Bartu' nun bir sözünü hep hatırlarım; ''Uyum neymiş? Adamın önüne pas atarsın, baktın gitmiyor, demek ki ayağına istiyor; bir daha ki sefere ayağına atarsın''...Ben inamıyorum üstat bu alışma olayına bizim kadro 2 yıldır bir arada her maça birbirlerini yeni tanıyorlarmış gibi çıkıyorlar, beşiktaş sıfırdan kadro kurdu yıllardır birbirlerini tanıyor gibiler, bizim tudorun kadrosu ilk 2 maçta 40 yıllık akraba gibiydiler. Bu alışma süreci bilmem ne bunlar bana falcıların uydurduğu safsatalar gibi geliyor altı üstü çıkıp oynayacaklar kaliteli adam ise her türlü oynar
Ben inamıyorum üstat bu alışma olayına bizim kadro 2 yıldır bir arada her maça birbirlerini yeni tanıyorlarmış gibi çıkıyorlar, beşiktaş sıfırdan kadro kurdu yıllardır birbirlerini tanıyor gibiler, bizim tudorun kadrosu ilk 2 maçta 40 yıllık akraba gibiydiler. Bu alışma süreci bilmem ne bunlar bana falcıların uydurduğu safsatalar gibi geliyor altı üstü çıkıp oynayacaklar kaliteli adam ise her türlü oynar
muhtemelen mi adamların cebine para sıkıştırıyoruz alın diyearkadas biz niye satamiyoruz ya??
zaniolo gibi dünya capinda oyuncuyu bile sürekli kiraliyoruz. nekadar beceriksiz bi kulübüz bu konuda. zahayida bedavaya kiralicaz muhtemelen.