kol saati önerileri

Hamdi Coban

Parçalı Üye
Böyle bir konu bulamadigim icin açayım dedim. Varsa af ola.

Evet biraz kol saati muhabbetine girelim ve birbirimize güzel tavsiyelerde bulunalım. Çünkü kaliteli bir saat illa ki 100.000 dolares olmak zorunda degil.

Mevcut saatlerinizi paylaşabilirsiniz, almayı düşündüğünüz bir model olabilir veya diger forumdaki arkadaslara bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz.

Bir iki sene icinde su saatleri alıp saat kolleksiyonu kurup piyasadan çıkma niyetim var:

1970'lerden ikinci el two tone Rolex Datejust. 140.000TL fiyatlarında bulunabilme potansiyeli var. Tam bir pezeve*k saat, ama ayni zamanda Al Pacino'nun da kullanmış olduğu bir model. Değişmeyen bir klasik.
1718967418480.png

Omega Aqua Terra 36mm quartz. 38.000 TL'ye ikinci elleri mevcut.
1718967706666.png

Cartier Tank. Japonlar chrono24'de 40.000TL civarında eski ikinci el modelleri mevcut.
1718967853827.png

Yillardir Casio, Seiko ve Citizen kullanmisligim var, ve hala bunları kullanmaktayım. Ama yukarıdaki saatleri alıp bir ömürlük sadece onları kullanma hedefim var.

çok severim zamanında keşke alsaydım dediklerimin fiyatları uçtu gitti (makul fiyat makul modellerdi)

çok uzun senelerdir günlük saatim bu (metal dğeil plastik kayış ama) - Ebay'den almıştım o derece eski.

ZiiroEON

1 tanede ck var düz siyah düğün müğün davete taktığım 10 yıl önce aldığım.

Böyle bir konu bulamadigim icin açayım dedim. Varsa af ola.

Evet biraz kol saati muhabbetine girelim ve birbirimize güzel tavsiyelerde bulunalım. Çünkü kaliteli bir saat illa ki 100.000 dolares olmak zorunda degil.

Mevcut saatlerinizi paylaşabilirsiniz, almayı düşündüğünüz bir model olabilir veya diger forumdaki arkadaslara bilgilerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşabilirsiniz.

Bir iki sene icinde su saatleri alıp saat kolleksiyonu kurup piyasadan çıkma niyetim var:

1970'lerden ikinci el two tone Rolex Datejust. 140.000TL fiyatlarında bulunabilme potansiyeli var. Tam bir pezeve*k saat, ama ayni zamanda Al Pacino'nun da kullanmış olduğu bir model. Değişmeyen bir klasik.
Ekli dosyayı görüntüle 248976

Omega Aqua Terra 36mm quartz. 38.000 TL'ye ikinci elleri mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 248978

Cartier Tank. Japonlar chrono24'de 40.000TL civarında eski ikinci el modelleri mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 248979

Yillardir Casio, Seiko ve Citizen kullanmisligim var, ve hala bunları kullanmaktayım. Ama yukarıdaki saatleri alıp bir ömürlük sadece onları kullanma hedefim var.
Zevkine saygı duymakla beraber, cartier haricindekilere o paraları vermezdim. Cartieri takardım ama.

Önceden klasik saatlere meraklıydım, şıklığına çok önem verirdim. Dededen kalma Seiko vardı kurmalı. 10 numara saatti. Yalnız akıllı saat çıktı mertlik bozuldu. Hele Huawei bu konuda seviyeyi arşa çıkardı. Orta ve alt sınıf için meraklıları hariç klasik saat tamamen silinir yakın vakitte.

valla şu eskilerin giyinme tarzı biraz tutsa tekrarda köstekli saat olayı olsa - hep kıskanmışımdır filmlerden ufak cepten çıkarıp saate bakarlar

valla şu eskilerin giyinme tarzı biraz tutsa tekrarda köstekli saat olayı olsa - hep kıskanmışımdır filmlerden ufak cepten çıkarıp saate bakarlar
O kadar hızlı değişebiliyor ki bu moda olayı, bi bakmışsın 2 yıl sonra millet cepten köstekli saat çıkarıyor. Dizilerde 2 kişinin yapmasına bakar.

O kadar hızlı değişebiliyor ki bu moda olayı, bi bakmışsın 2 yıl sonra millet cepten köstekli saat çıkarıyor. Dizilerde 2 kişinin yapmasına bakar.
peaky blinders sadece Kep konusuna etki etti biraz

valla hep kıskandığım bir trip o iş.

2019'da şundan almıştım. En beğendiğim, en çok kullandığım ve parasına değen saatim budur.

Tissot T-TOUCH EXPERT SOLAR

Bunun aynısının laciverti de vardı almadım ama vallaha şu anki kafamla uygun fiyata bulsam alabilirim.

Yine biraz pahalı denebilecek Maurice Lacroix Aikon almıştım. Otomatik değil o yüzden çok değerli diyemem ama görüntü olarak çok güzel bir saat. Fotoğraflardakinden bayağı güzel.

Maurice Lacroix AIKON

Seiko Astron almıştım yine vaktinde deri kordonlu, onu da çok beğeniyorum.

Seiko ssf007j

Bir sürü var daha da en öne çıkanlar bunlar. Hedefim de Omega De Ville Prestige ve Maurice Lacroix Masterpiece ama onlar biraz tuzlu tabii.

Gün gelire zevk sahibi , zengin bir kayınpedere denk gelirsek...

1975 yılının modeli...

hjgbfd.jpegasdasdasdsd.jpeg

şaka bir yana - abzürt bir arkaplanda piyasası var bunların.... yatırım kafasında alıp saklıyoru millet 9-10 yıl sonra anormal değerli şekilde satıyor.

cartier guzel bu arada degisik

aylardir zodiac olymposa bakiyorum
squale alma hedefim de var yakinda.

Bu sene başladım koleksiyon yapmaya, favorim datejust jubilee slate dial

Ekli dosyalar

• IMG_9233.webp
    IMG_9233.webp
    150,1 KB · Görüntüleme: 31
belli kalitelerde saatlerim var , o yüzden kendime yediremedim almayı
zaten azaldı o zevkim , 3 senedir takmiyorum bile hiçbirini
eger bir urunun ustunde markasi varsa ya orjinalini kullanmayi tercih ederim yada hic biryerde marka yazmasin duz olsun onada okey im ama sahte bir urunu markasi bagiriken ben sahteyim diye kullanmak akil kari degil ..

Geri
Üst Alt