Kolbeinn Sigthórsson Galatasaray'da İddiası!

Cihan Cetin@cihancetn
Sigthorsson İstanbul'da! Ugurlu atkimi verdim bu sene kesin sampiyonuz.

CrEfkr0XgAA2R7c.jpg

Evet, görüldüğü gibi Niasseyi istemeyen bana bile, Keşke Niasse alınsaydı dedirtmiştir yönetimimiz.

Vasat topçu.

Düne kadar De Jong'u da istemiyordum. Artık istiyorum.

De Jong olmazsa Mahmut'u getirirler. Çap yok adamlarda

Son düzenleme:
Düne kadar Dick ismiyle dalga geçiyorduk. Sig'i tutturdu yönetim.

Vay arkadaş

Tek bir soru soracagim Nantes gibi orta siralara oynayan bir takimin takimda dusunmedigi isim simdi bizde mi oynayacak?

E akhisardan rodallegayi kiralayaydik bari o zaman en azindan bildigimiz adam.

Niasse varkene bu adami almak cok ilginc geldi bana erenin daha kötü versiyonu , bu adamla deplasmanda kontraataka bile cikamaszin tuaf isler dönüyor

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Niasse varkene bu adami almak cok ilginc geldi bana erenin daha kötü versiyonu , bu adamla deplasmanda kontraataka bile cikamaszin tuaf isler dönüyor

Deplasmanda kaç kere kontratak oynayacağız ki?

Süratli forvet olarak Poldi ve Sinan var çok ihtiyaç olursa, hatta Bruma.

Sakatlık/ceza gibi durumlarda sistemin bozulmaması için benzer tipte santrforlar olması çok normal.

Yeni transferimiz Kolbeinn Sig?órsson'un uçağı İstanbul'a iniş yaptı.

CrEgATeXEAAuFwC.jpg

Fransada baya kotu bi sezon gecirmis taraftar nefret etmis 20+ Mac 3 gol hic oyle ovunulecek birsey degil. Izlanda milli takiminda farkli oynuyo orasi kesin Ingilizleri darma dagan etmisti eurolarda

Elmander kalitesinde kesinlikle degil ama yararli olabilir Eren'le ayni tip oyuncular gerci + kiralik alinmasi kafami karistiriyor...

overall sacma bi transfer 4/10 Lass halen yok selcuk kizimiz oynar artik ordada

Son düzenleme:
Fransiz ve Hollanda medyasi/taraftarlari bu copu Galatasaray nasil olur da aldi diyorlar. Ajax tarihinin en vasat forvetlerinden biriydi diyor cogu.

Sezon sonu geldigi gibi gider , madem böyle adam alacaksiniz gidin scout transferi yapaydiniz fransa ikinci ligden

Arkadaşlar elmander de hiçbir zaman yüksek gol ortalamalarına ulaşmadı unutmayalım.. Adama hemen umut vol.2 muamlesi yapmayın..ben de 2. forvetin hızlı dribblingi olan biri olmasını isterdim ama en azından Erene yedek almaları bile büyük başarı dursunun çapını düşünürsek

Basarili olacagini sanmiyorum. Adam enteresan sekilde sadece milli takiminda iyi.

Diger taraftan bu saatten sonra dursun bunun lisansini yetistiremez zaten ! ;)

Geri
Üst Alt