Kolbeinn Sigthorsson'a Ulaşılamıyor!

Emre Arslan

Cezalı
resized_fed77-0833_tur_picture_20160830_9320688_9320687.jpg

Fransız ekibi Nantes'ın, Galatasaray'dan ayrılan İzlandalı golcü Kolbeinn Sigthorsson ve menajeriyle 29 Aralık'tan beri irtibat kuramadığı öğrenildi.

Fransız spor gazetesi L'Equipe'te yer alan haberde, Sigthorsson Galatasaray'la sözleşmesini feshettikten sonra Fransa'ya adımını atmadı. Nantes'lı yöneticilerin telefonlarına çıkmayan ve İzlandalı gazetecilerin de irtibat kuramadığı Sigthorsson'un menajerine de ulaşılamadığı öğrenildi.

Where u at bro

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Böyle karaktersiz birini nerden getirip buldular.

adamı parayı kaptı ve buzullara kaçtı. Parayı yakıp ısınır.

Ömrü billah yetecek parayı cukkaladı tabi ben olsam bende futbolu bırakır Los Angeles'a yerleşirdim.

Nerden buluyorlar böylelerini ya bir de "Ulu Johan" a benzetiliyordu. Nerede o karakter abidesi, nerede bu karaktersiz

Adamın işi gücü yok bide Nantes ile mi uğraşacaktı :d :d

Bizden cukkaladigi paralarla uzuuuuun bir tatile cikmistir hiyar agasi.

Zaten sakatim bahanesi ile tatil yapiyordur.

Trabzon da szwymkowyak mi ne vardı kayıp olmuştu bir ara mektup bırakıp gitmişti

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

napiyo bu herif , tam karaktersiz cikmis. Hamza bunu bosuna istememis

En son karda debelenirken görülmüş ..

[FBV]1042418425868969[/FBV]

Sözlesmesini fesh edince bunalima girdi galiba.

Dur bir de ben arayayım.

Bak şimdi, merak ettim. Başına bir iş mi geldi acaba ? ;(

Fransız spor gazetesi L'Equipe'te yer alan haberde, Sigthorsson Galatasaray'la sözleşmesini feshettikten sonra Fransa'ya adımını atmadı. Nantes'lı yöneticilerin telefonlarına çıkmayan ve İzlandalı gazetecilerin dahi irtibat kuramadığı Sigthorsson'un menajerine de ulaşılamadığı öğrenildi. İzlandalı golcünün futbolu bırakmış olabileceği de ileri sürüldü.
Öte yandan Nantes Başkanı Waldemar Kita ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Bu çocuk her zaman istediği gibi davranıyor. Kendisine Nantes'a gelip sağlık kontrolünden geçmesini söylemiştik. Biz ona karşı hiçbir şey yapmadık ama ödemesini bile sormuyor."

Niye aramışlarki bu adamı?

Tel faturasına yazık.

Geri
Üst Alt