Koleksiyonumuzdaki Galatasaray Ürünlerini Paylaşıyoruz!

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Merhaba arkadaşlar,
Hepimizin evinde sakladığı, manevi değeri yüksek Galatasaray ürünleri vardır. Formalar, atkılar, imzalı toplar, hatıra biletler veya özel tasarım objeler...

Bu başlık altında koleksiyonunuzdaki Galatasaray içerikli ürünlerin fotoğraflarını paylaşmanızı rica ediyorum. Hangi sene aldınız, nasıl temin ettiniz, sizin için ne ifade ediyor — bunları da kısaca yazarsanız harika olur.

💛❤️ Hep birlikte Galatasaray sevgimizi bir kez daha gösterelim!

Konu fikir babası @Emrah Yıldırım admine teşekkür ederiz.

2005'te Bursa'da Üniversite'de okurken 5-1'lik kupa maçından hemen sonra fanatik fenerli arkadaşıma beyaz formamızı aldırmıştım. Benim için hem maç sonucu hemde o geyik arkadaşımın yaşadığı yıkım tarif edilemez. Birde Arda Turan İmzalı formam var. Kız yiğenime hediye etmiştim ama kıymet bildimi bilmiyorum

Yeni taşındım, bir büyük valizde sadece GS formaları falan var. O valizi daha açmadım.

Zamanım olursa yerleştirmeden önce resim çekip koyarım.

Benim formaları küçüldükçe annem millete dağıtmış zamanında. :asd: şimdi kalsa, muazzam olurmuş. En kötüsü de amcamın bana hagiden alıp hediye ettiği Marshall formanın eskidi diye fakir birine verilmesi. Hagi imzaliydi. Üzücü.. Şimdi özel bı alan oluşturdum gardropta. Arda'nın o. rengi dediği formadan 100. yıl formasina, osimhen anahtarligindan Galatasaray atkisina birkaç birşey var. Ama o retro Telsim/Marshall/Aria falan yer bezi oldu ya da birinin gardırobunu süslüyor

Geri
Üst Alt