Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"

Cevap: Köln başkanı W.Overath: "Poldi kalıyor !"

Bkz:Atletico başkanı:Arda ile ilgilenmiyoruz.

çok oldunuz lan bırakın adam gelsin

Olm Overath çok nüfuzluyuzdur Almanya'da Türkler olarak,orayı yıkarlar.Efendi ol adam ol bırakın adamcağızı gelsin.:asd:

Başkanın haberi yok galiba transferden. Çok seviyorsa arada gelir izlemeye hem büyük kulüp görmüş olur ;)

Türk basınına çok güvenmemek lazım. görüşüyor olabiliriz ama bu işin bittiği anlamına gelmiyor.

Şeref bitti demiyorsa bir sakatlık vardır..

Ne kıymetli adamınız varmış :ays:

Ben bu sefer bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

bunamış bu adam heralde aklında daha reddettiği teklif var :)

Eh be artık.Eskiden oyuncular gelmek istemiyor diye söylenirdik şimdi de takımları bırakmıyor bu nasıl iş?Fabiano-Drogba-Reyes şimdi de Podolski...Yani bu kadarını da düşünmezdim şahsen.Meğer biz amatör ruhluyuz diye üzülürken aslında Arda'yı asla gitmez gitmemeli dediğimiz adamı serbest bırakarak ne kadar olgunluk gösterdiğimizi fark ettim.

Ulan adam gitmek istiyor işte daha neyi zorluyorsunuz? Gidin ilk önce doğru düzgün takım kurun.

Hepsi hikaye. Taraftarlar evini yakmasin diye artistlik yapiyor Overath. Podolski gelecek. O kadar

Podolski ya sen gel ya da beni de yanına aldır,sen gel sen beni yorma:)

Forlan, Reyes ve Fabiano'dan sonra yönetim bunca "vermiyoruz" haberinden sonra tam olarak anlaşma sağlanmadan KAP'a görüşme başladı bildirimi yapmasa gerek. Ayrıca tüm GS muhabirleri de bu iş tamam diyor. İnşallah büyük bir aksilik olmaz ise alırız gibi geliyor. Gözümüz, kulağımız KAP'ta.

Ulan bu adam ya Adnan Sezginin Alaman imitasyonu çingen pazarlığı yapıyor. Ya bizimkiler transfer sezonunu güneş altında geçirmekten birşeyleri yanlış yapıyor. Neyse bugün belli olur.

Podol bize gelsin, gerisini FB alsın :D

O Köln başkanının sorunu.

Arda'nın satıldığı gün Atletico Madrid başkanının Arda ile ilgilenmiyoruz açıklaması vardı onun gibi :)

Aynen dediğin gibi.Futbolcu gitmek istiyorum dedikten sonra gerisi hikaye.Oradaki olayı bitmiştir Podolski'nin.

Geri
Üst Alt