#Kolo Toure

Yiğit Karagöz

Ya hadi bi...
Ulubatlı Souness
2951__9876__toure263_51fe43107a187249072308.jpg

Bu sene Premier ligde 19 maça çıktı 3 asist yaptı.yaşı 33 ama defansta Semihin yanına ona liderilk yapabilecek tecrübeli ve kaliteli biri lazım. maliyetide ucuzdur zaten.Galatasaray için sürpriz iddia! - Ligtv.com.tr buda kaynak.

Semih'i tamamlayacak bir adam değil. O da Semih tarzı bir stoper. Ayrıca da ''çöp''. :D

Piyasada oyuncu kalmadı kardeşim. Her gün en az 5 konu açıyorsun.

# tapatalk #

Keyfimin Kâhyasımısın güzel kardeşim.

Bugün Fotomaç Haberlerinde kendisiyle ilgilendigimizi yine sayfasına taşımış. Mancininin eski ögrencisi yüksek ihtimallle Ranocchia ile birlikte Mancininin en büyük stoper adayı. Yazın görecegiz bakalım. Ama Villa+Toure demek huzurevi demek.

Kilit.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Mümkünse böyle yasli adamlar almayalim bir daha. Sagna'yi istiyordum ama artik ona da sicak bakmiyorum fazla..

Valla konuyu öylesine açmadım ben. Bir tarafta Yaşlı hastalıgımız, Bir tarafta takımın Fildişili hastalıgı,Bir tarafta Zenci Stoper takıntısı olunca buna konuyu actıgım gün lig tvnin haberinde yer almasıda eklenince,bu başlıgı actım. Fotomaçda bugün yazdı,listenin üst sıralarında oldugunu düsünüyorum açıkçası. Yaşlı ama Tecrübeli.

vurun kilidi arkadaş avrupada işi bitmiş iş yapamayan adamların peşini bırakmazsak daha çok chelsea rezaleti izleriz

Kilitlenmeye aday bir konu. Mancini bir proje icin geldi, gelecegin takimi insa edilecek gecen sene bu adam para icin bize gelmedi. Yasi da ilerledi artik.

Tapatalk

Eger ki bu yaslarda adam acalaksak Ujfalusi,Vidic,Terry gibi olmalari lazim. Yoksa bir halta yaramazlar.

Bize daha iyileri lazim.Kompany veya Hummels tarzi Brezilyadan iyi ucuz bir Stoper bulursak büyük is yapmis oluruz

Geri
Üst Alt