- 5 Eylül 2014
- 86.764
- 73.419
- 4.513
Sus artıkKemal'im korkar
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sus artıkKemal'im korkar
![]()
Konu dışı yazılar yazmayalımSus artık
Konu ne kiKonu dışı yazılar yazmayalım![]()
Sensin Kemal'imKonu ne ki
Onurum kimi arkadan ittiriyoruz gardaşım
Amcaoglu.. 2000 yillarinda Karamana ugramistim Anne tarafina. Gurbetci genc bir cocuk olarak büyük umutlarla sokaga ciktigimida "Sen nörün burda" diye beni dövmüslerdi. Ardindan Mehmet Kardesim beni ellerinden alip 2.5luk etli ismarlamistiKimse bimez ama akrabamdır
Duygulandım şeyim diken diken oldu tüylerim, arkadan fon müziği verinAmcaoglu.. 2000 yillarinda Karamana ugramistim Anne tarafina. Gurbetci genc bir cocuk olarak büyük umutlarla sokaga ciktigimida "Sen nörün burda" diye beni dövmüslerdi. Ardindan Mehmet Kardesim beni ellerinden alip 2.5luk etli ismarlamisti
Canim kuzenim
AsdadadfafadadaddafafgsgAmcaoglu.. 2000 yillarinda Karamana ugramistim Anne tarafina. Gurbetci genc bir cocuk olarak büyük umutlarla sokaga ciktigimida "Sen nörün burda" diye beni dövmüslerdi. Ardindan Mehmet Kardesim beni ellerinden alip 2.5luk etli ismarlamisti
Canim kuzenim
Sagol Hüsnü kardeşimDoğum günün kutlu olsun kral
Bay Kemal Asla ve asla Geri adım atmazVallahi biz bu adamın mezarını kazayacağız
Çünkü hiç ileri gitmemiştirBay Kemal Asla ve asla Geri adım atmaz
EfendimÇünkü hiç ileri gitmemiştir
Sagol kardeşimDoğum günün kutlu olsun. Onurunla nice mutlu senelere