Kolpaçino 3. Devre (11 Mart 2016)

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
https://www.youtube.com/watch?v=5BoyyQslERg

Vizyon Tarihi: 11 Mart 2016
Yapımı : 2016 - Türkiye
Tür : Komedi , Macera , Suç
Yönetmen : Şafak Sezer
Oyuncular : Şafak Sezer , Erkan Petekkaya , Aydemir Akbaş , Ferdi Akarnur , Tuğba Melis Türk
Senaryo : Şafak Sezer

Filmin Konusu:
Yönetmenliğini ve senaristliğini Şafak Sezer'in üstlendiği, başrollerinde Şafak Sezer, Erkan Petekkaya, Aydemir Akbaş, Ebubekir Öztürk, Volkan Başaran, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Burak Öncü'nün yer aldığı film Kolpaçino Bomba'nın devamında, 5-6 sene sonrasında geçiyor.

Ünlü komedi oyuncusu Şafak Sezer'in yazıp, yönettiği ve boşrolünde oynadığı Kolpaçino 3.Devre, 11 Mart'ta sinema severler ile buluşacak. Şu sıralar sağlık sorunları yaşayan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, filmde ‘Başkan’ lakaplı takıntılı bir mafya babasını canlandırıyor. Filmde ele alınan konu ise şöyle: Özgür (Şafak Sezer), Sabri’nin (Aydemir Akbaş) ihanetinden sonra karısı Cemile’den ayrılmıştır. Özgür, oturduğu villayı eskiden olduğu gibi filmcilere kiraya vermekte ve oradan gelen para ile geçinmektedir. Bir tartışma esnasında ‘Başkan’ lakaplı mafya babasının (Erkan Petekkaya); adamlarından birinin telefonu Özgür’ün telefonuyla karışır. Özgür, kendi villasının kirasını beklerken zarfta yirmi adet bir milyon dolarlık banknot olduğunu fark eder ve paraların üstüne yatıp kaçış planları yapmaya başlar. Fakat Başkan, bunu Özgür ve arkadaşlarının yanına bırakmamaya kararlıdır. Komedi türünde ki filmin oyuncu kadrosunda ise: Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Erkan Petekkaya, Ebubekir Öztürk, Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Tuğba Melis Türk, Mustafa Mert Koç, Çağrı Ergin, Ali Yerlikaya, Vahdet Çelik gibi isimler rol alıyor.Şafak Sezer´li ´ Kolpaçino 3. Devre´ filmi 11 Mart´ta sinemaseverlerle buluşacak.

büyük bir heycanla bekliyorum ilk 2 filmi izlemekten ciğerim soldu diyebilirim efsaneydiler

kolpaçinonun diğer komedi filmlerinden farkı zorlama espri ve ya güldürücem diye şaklabanlık yapmıyor oluşları tam bir durum komedisi heriflerin düştükleri durumların kendisi bizzad komik, verdikleri tepkiler konuşma tarzlara karakterlerin girdikleri tripler herşey o kadar efsane ki umarım bu kadar beklediğimize deymiştir 3leme güzel sonlanır...

Efsane seri. Sinemada izlerim.

Özellikle ilk film efsaneydi cidden..

Umarım o ayarda olur zorlama yapmazlar..

2. filmi pek beğenmedim. Ama ilk film iyiydi harbiden.

Ayda 1 kere izlerim 2 filmide..

Replik replik ezberimde hastasiyim...

Sent from my HTC One using Tapatalk

11 Mart haftasi sinema salonlarindan uzak durmamizi bize ogutleyen muhim bir konu. Sabitlenmeli.

Sessizlikte çizim yapamayan birisiyim. Bulunduğum ortamda mutlaka bir ses olmalı. Eğer bu müzik değilse, muhtemelen bir komedi filmi oluyor. İşte tam da bu tür gecelerde kulak dolgunluğu olsun diye açtığım filmlerdendir Kolpaçino serisi. Kemal Sunal filmleri hariç pek yerli film izlemem. Yerli dizi hiç izlemem ama Kolpaçino serisinin her iki filmini de minimum 15 er kez izlemişimdir herhalde. Değişik bir durum bendeki.

NOT : Şafak Sezer'i de ideolojik sebeplerden ötürü hiç sevmem oysa ki.

töre reyiz haklı kolpaçino serisi bağımlılık yapıyor benim ki çok ileri seviyede ben nerdeyse hergün açıp izliyorum 2-3 sahne bakıp tekrar kapatıyorum keyfim yerine geliyor

töre reyiz haklı kolpaçino serisi bağımlılık yapıyor benim ki çok ileri seviyede ben nerdeyse hergün açıp izliyorum 2-3 sahne bakıp tekrar kapatıyorum keyfim yerine geliyor
Iki dakka bekle abi namazdalar cikiyorlar. Dat dat ne basiyosun mubarek yerde kornaya.

Sent from my HTC One using Tapatalk

İlk izlediğimde bütün gün mutluydum. Yıllar oldu, hala bazı sahneler denk geldiğinde izlerim ve gülerim. Efsanedir.

Zorlama espriler ve küfür-iğrençlik komedisi. Ben sevemedim ama arkadaşlarım hastası.

Geri
Üst Alt