koltuğumun çalınması hakkında

Demir Isik

Ulubatlı Souness
merhaba arkadaşlar bir derdimi paylaşmak istiyorum.

ismini vermek istemediğim bir gscimbom üyesi 1 tane ikili koltuğumu çaldı üçlü koltuğu zor kurtardım derken koltuk geldiğinde şok oldum. ayakları kırılmış ve yastıkları yoktu, üstünde defalarca tepinilmiş olduğu her yerinden belliydi ve utanmadan bana bu "koltuk" için taşıma ücreti ödetti.

koltuk neden bu halde diye sorduğumdaysa bana koltuğu çalıştığı üniversitenin genel kullanımına sunduğunu, herkesin üstünden geçtiğini ve covid döneminde depoya kaldırıldığını itiraf etti. yastıklar nerde dedim "yastık mı vardı" dedi. koltuğun ayağı nerde dedim ikili koltuğun altında getircem dedi. takım olan koltuğun sadece üçlüsünü göndermişti peki 2'li koltuk nerede dedim. kampüsteki lojmanda İspanyol bir kızda ve kızı koltuğu geri vermeye ikna edemedim dedi. dinime imanıma telefonda değil de yüzyüze olsaydık ağzını burnunu kırardım ama diğer koltuğun daha iyi durumda olduğunu söyleyerek beni beklemem için ikna etti. bunun üstünden 5 ay geçmesine rağmen ortada 2li koltuk olmadığı gibi 3lü koltuğu da evden nasıl atarım diye düşünüyorum zaten yeni koltuk takımı da aldım.

arkadaşlar bu yüzsüz üye gscimbom.com'a yakışmamaktadır. yaptıkları ve pişkinliğiyle cezayı haketmektedir. şimdilik isim vermiyorum ve buradan kendisini uyarıyorum, koltuk falan istemiyorum gel bu koltuğu evimden al ve bu ölü koltuk için verdiğim taşıma parasını en yakın zamanda hesabıma yatır yoksa dinime imanıma gelir senin burnunu kırarım.

ismini vermek istemediğim insanın (a.a.) hemen bugün içinde paramı geri vermesini ve koltuğu alıp götürmesini bekliyorum arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.

bende fenerin liderlik koltuğunu çalmakla ilgili daşşk hikayesi var diye geldiydim

bugüne kadar seks yaptığım tüm yataklarda bir gıcırdama sesi olmuştur. bu sesten de inanılmaz nefret ederim ve ne kadar önlem alırsam alayım bu ses bir süre çıkıyor.

bu nedenle koltukları her zaman 1. sınıf bir yatağa tercih ederim. yay yatağın sağladığı momentum faydası azımsanamaz elbette ama sesi beni delirtiyor.

senin bu koltukta sağlam seks sonucu bu hale geldiğini çok net bir şekilde söyleyebilirim..

bugüne kadar seks yaptığım tüm yataklarda bir gıcırdama sesi olmuştur. bu sesten de inanılmaz nefret ederim ve ne kadar önlem alırsam alayım bu ses bir süre çıkıyor.

bu nedenle koltukları her zaman 1. sınıf bir yatağa tercih ederim. yay yatağın sağladığı momentum faydası azımsanamaz elbette ama sesi beni delirtiyor.

senin bu koltukta sağlam seks sonucu bu hale geldiğini çok net bir şekilde söyleyebilirim..
kardeş ne alakası var konuyla bunun

Bu olaya el atılmalı. Yazıklar olsun. Utanacagini bilsem yüzüne tukururdum.

images

Geri
Üst Alt