koltuğumun çalınması hakkında

İhtilaf biraz daha çirkinleşirse ve makul zeminden çıkarsa seviniriz.

Enteresan bir vaka Gürbüz'ün zararı olduğu aşikar ve karşılanmasını gerekli

bu koltuk kimin koltuğu

koltuk sevdası gsc edition

Ne çalması la. Başka bir arkadaştan zamanında kendisini de rahat ağarlamak için aldığım koltuğu ihtiyacı var diye kendine gönderdim.

Eksik şekilde oldu, anlattığım şekilde.

Ortada hırsız varsa evde yer alan 2 katı eşyama çöken o İspanyolca hocası kılıklı Orta Doğulu'dur.

Ayrıca gönderdiği araca iki koltuk ancak üst üste sığacaktı bir ihtimal. Doblo ile geldi adamlar.
Sen koltuğu verdin de aracı kaldı he yaw he

Bi de utanmadan bunları yazıyorsun yüzsüz

O koltuğu gönderirken insan utanır hiç mi görmedin mal mısın sen?

☆☆☆☆

bu koltuk sevdasından vazgeçelim, bizi hep bunlar bitirdi derim.

2 sene önce orada otururken önce arayıp, hal hatır sorup sonra istense ve sonucu bu olsa ''yüzsüzlüğün hafif kaldığı amiyane tabirler caiz'' derdim. Ama 1 seneyi aşkın mapusta geçen sürede ve sonrasında, ya da öncesinde, bakın burası çok önemli bir kez hatrımı sormayan adam için sabah 8'de kalkıp 50 km yol gidip geldim.

Yurt amirinin olmadığı, bütün personelin kovularak değiştirildiği binada, nerede olduğu belli olmayan deponunn anahtarını bulup (o dönem evime sığmadığı için depoya kaldırdığım koltuğun teki), 5 dk daha duramam param yanıyor diye kırk takla atan nakliyecileri oyalarken, ne idüğü belirsiz tanımadığım ve eski daireme benden habersiz yerleştirilen Yabancı uyruklu Dil Hocası'na 15 dk dil dökerek, 2 yıldır yeni aklıma gelen Gürbüz (27) için, içinde kendi hususi eşyalarımın ve yatağımın da olduğu eski daireme girişimin haneye tecavüz olarak değerlendirildiği bir tablo varken ŞU BAŞLIĞI AÇMAK asıl ''yüzsüzlüktür''.

Sonrasında da yine sırf mahçup olmamak adına, geçmişin hatrına 2 defa okula gidip işimin gücümün arasında Yurtlar Müdürlüğüne durumu şikayet etmem, araya eski yurt amirini sokarak bunu yapmama rağmen ağız burun diyor, nakliye parası diyor :D O koltukları zamanında evimde çok da ihtiyacım olmadığı ve tek başıma yaşamama rağmen, sırf evimde Gürbüz (27)'nin de dahil olduğu arkadaşlarım misafirim olduğunda rahat eder en azından diyerek 45-50 km mesafeli yere taşıtarak almam da tabi ayrı bir durum.
Sürekli mağdur olma çaban bana fenerlileri hatırlatıyor

O koltuğu gördüğünde zaten göndermemeliydin, sonrasında söz vermene rağmen yine olayı çözemedin. Burada hatanı telafi etmenin tek yolu taşıma ücretini ödeyip o koltuğu alıp gitmek. Sürekli bahanelerle hem zamanında tamerin koltuğa çöküyorsun ve ona ücretini ödemiyorsun hem de koltuğu Boğaziçi üniversitesinin genel kullanımına sunup çöpe atılacak haldeyken dalga geçer gibi bana gönderiyorsun. Sen tam bir şark kurnazısın ve bu yaptığının bedelini ödemelisin.

☆☆☆☆

Göndermediği koltuk hala o karıda daha kendi zilyetindeki koltuğu almaktan aciz bir insana bu sorumluluğu yüklemek benim tek hatamdı. Bu zamana kadar bekledim ama umrunda olmadığı da çok açık ortada. Bu yüzsüzün nasıl bir insan olduğunu görün istedim.

☆☆☆☆

Geri
Üst Alt