koltuğumun çalınması hakkında

Yaw ne cins insalar var dünyada. Gecmis olsun. Bu zamanda kimseye güvenilmiyor..yazik

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

konuya o zmn bi kaç soru ile hareket katalım
koltuk çalınmamış fakat ödünç verilen koltuk hor görülmüş
koltuk hibe mi edilmiş yahut ödünç mü verilmiş ? bu da mühim
koltuğu kullanan kişi (kingpay - ya da pay) koltuğu geri verme niyetiyle mi almış yoksa arkadaşının (gürb) ihtiyacı olmayan koltuğu alarak normal bir transaction içersinde olduğunu düşünerek koltuğu kendisinin gibi kullanmış mıdır ?
gürb, koltuğu verirken ne gibi bir muhabbet geçmiştir . pay kendisine koltuğu verir misin demiş midir . yoksa payın evine yapılan ziyaretlerde furniture eksikliği not düşülüp koltuk teklifi yapılmış mıdır .
paydan koltuk talebi koltuğun hibesinden yahut ödüncünden ne kdr sonra gerçekleşmiştir . 2li arasındaki ahbablık bu süreçte ne gibi bir erozyona uğramıştır . pay, gürbden aldığı malı geri vermeği düşünmüşmüdür . gürb, koltuğu geri isterken aradaki limonite etkili olmuş mudur ?
pay neden nakliyat ücretini gürbe kitlemiştir . pay koltuğun yaşadığı zararı tazmin etmeyi düşünmekte midir .
bunları gündeme alarak bu husumetle ilgili gereken hükmü vererek uzlaşma sağlıyalım

Gürbüz bey
Öncelikle geçmiş olsun
Bu başınıza geldiğini iddia ettiğiniz son derece elim, bir o kadar da vahim bir vaka
Ancak böyle hassas bir konuyu takdir edersiniz ki tek taraftan dinlemek, onarılmaz yaralara neden olabilir
Belki diğer tarafın sizinkinden daha haklı, daha makul, daha rasyonel gerekçeleri vardır
Belki bir iyilik, belki bir can uğruna bunlar yaşanmıştır
Ayrıca isim vermeyerek koca GSC camiasını töhmet altında bırakıyor, konunun detaylarını bilmeyen kişilerin gözünde bu güzide camiayı adeta bir dolandırıcıymış pozisyonuma sokarak yerlerden yerlere vuruyorsunuz
Elbette her sepette birkaç çürük yumurta olabilir, ama olmaya da bilir, bu koca koca güzide camiaları töhmet altında bırakmanız için yeterli olmamalıdır
Size bu nedenle teessüflerimi iletiyor, saygılar sunuyorum

Sabah kuşağındaki konular gibi bir konu. Nereye varacak çok merak ettim.

konuşmayayım diyorum da yalana tahammülüm yok gerçi yalan söyleyen şahıs buna sitem edince "nolcak söylesem" diyen bir tip. arkamdan konuşup yüzüme laf edecek götü olmayan biri için normal.

neyse. koltuğun sahibi koltuğu letgoya koyuyor sonra bu da arkadaş ağırlamak değil, eve kız atınca yeni eşyalar olsun önerisiyle kabul ediyor. bizim bilmediğimiz durum koltukların hibe edilmediği, x bedeli koltuğu çalan şahsın ödemesi gerekiyor ama ödemiyor. koltuk sahibi bunu arıyor, yalanlarla oyalayıp annesini salıyor çocuğun üzerine ve borcunu ödemeyip kaçıyor. sonrasında başka bir kişinin 500 lira borcuna refer edip, onu al diyor koltuk sahibine. koltukların verilme bedeli o dönem için 2-2.5 bin.

neyse gürbüz de eve çıkıyor çocuğun şu an 100+ bin tl borcu var, koltuk sahibi de al koltukları zaten parasını ödemedi diyor bu da arıyor, çalan şahıs da tabii diyor. gürbüz 1000 lira verip nakliyeyi ayarlıyor, nakliye gidiyor koltukların biri var onun da yarısı yok. koltukların yastıkları yok, rengi kararmış, üzerinden geçilmiş kimbilir neler yapılmış. sorunca da yastık mı vardı diyor. demir 5 aydır koltuksuz yaşıyor evde buna güvenip ama ses seda da yok, zira ikisi tam gelse yıkatıp kullanacaktı. şimdi az toparladı da bir tane ufak koltuk alabildi bu arada şaka değil evde oturacak yer yok.

nihayetinde koltuklara çöken şahıs her zamanki gibi kolpalarıyla gürbüz'ü oyalamış, şikayet edince de 2 senedir aramıyor diye kafa açmıştır. gürbüz ölümden döndü sen aradın mı at kafası da artistlik yapıyorsun burada.

senin götün anca nankörlük etmeye, milletin arkasından sallamaya yeter, kimsenin yüzüne konuşamayacak kadar korkaksın.

şu tepkiler de şaşırtmadı, gürbüz'e geçmiş olsun, ben kendisine koltuk hediye ederim yeterki ilgili şahıstan bir şey istemesin boş yere.

3 hafta önce gürbüz evindeydim oturacak yer yok bende de boy pos var
anca tabure bulduk da öyle oturup alkol içebildim

biz koltuk falan almasını biliriz de olay hırsızlıksa bunun sonuna kadar gideriz

ha gürbüz'le keramettin işleri gereği bir şeyler yapamasa da ben halledeceğimi söyledim

şimdi gürbüz ne derse o
ya yarın ya o gün bugün ama bu çözülecek

Yapmayın lan böyle şeyler koca adamlarsınız bir koltuk vs için bu kadar küçük duruma düşmeyin ödünç alındıysa zamanında aldığın gibi geri ver , satın alıp parasını denkleştirmediysen nakliye ücretini ve malı tam tıkır geri ver. Bir koltuğu nasıl 2 senede veyahut bir sürede tanınmaz hale getirebiliyorsunuz orası da ayrı muamma. Delikanlı adam sözünde durandır.

Geçmiş olsun reis

Erovizyonda puştluk yapanlardan koltuk alma bir daha

Geri
Üst Alt