Kombine 2014-2015 Sezonu

ibrahimsaracglu

Sarı Üye
merhabalar

arkadaşlar siteye baktım göremedim , şuan baktım 860 tl güney kale arkası . birde 30 tl passolig alıyor peşin . kimse arkadaşını maçada gönderemeyecek . sitede göremedim eğer konu varsa silinebilir , yenileyen varmı ,passolig içi alıması gerekiyormuş galiba illaki ne yapmak lazım ??

merhabalar

arkadaşlar siteye baktım göremedim , şuan baktım 860 tl güney kale arkası . birde 30 tl passolig alıyor peşin . kimse arkadaşını maçada gönderemeyecek . sitede göremedim eğer konu varsa silinebilir , yenileyen varmı ,passolig içi alıması gerekiyormuş galiba illaki ne yapmak lazım ??

Hiç almadım ama Passolig olayı hükümetin içinde patlıcak gibi o iş yaş gibi zaten bu passolig olayına uyan tek stat bizim stadımız ayrıca kombinen varsa genelde kombine sahiplerine öncelik veriyorlar sonra tekrar satılmayan koltuklar satışa çıkarılıyor diye biliyorum ama net bir bilgi değil daha önceki yapılan sistemler böyleydi diye hatırlıyorum sadece.

Benim epey arkadaşın var ama hiçbiri yenilemedi daha. Passolig yüzünden kimse yenilemek istemiyor henüz, netleşmesini bekliyorlar.

Geri
Üst Alt