Kombine Satışları

İsmail Adıyaman

Tecrübeli Üye
3 büyük kulübün şuana kadar ki kombine satış rakamları:

Galatasaray:26.100

fenerbahçe:16.800

Beşiktaş:4.117

Kaynak:3puan.

4.yıldız olayı olmasaydı bu sene fazla kombine satamazdık.Başkan özellikle bu 4 yıldız üzerinde durdu.Bunun önemini Prandelli'ye söylemiş olmalı ki kombineler bu kadar satıldı.Tabi buna CL eklemekte fayda var.

Seyirci etkisi çok önemli iç saha maçlarında . Ah bir de abdi ipekçideki gibi atmosfer yakalayabilsek...

Su an icin çok iyi bir rakam bu, cünkü en ucuz kombine 915 lira. Yani gecen sezonki gibi ucuza kombine yok. Gene 40.000'i buluruz ve gecen sezondan daha fazla hasılat yaparız.

kısa vadede sıcak para olarak iyi ama uzun vadede zarar bu kombineler bilet olarak satılsa daha fazla gelir elde edilir

kısa vadede sıcak para olarak iyi ama uzun vadede zarar bu kombineler bilet olarak satılsa daha fazla gelir elde edilir

Garanti para her zaman iyidir.Bunun kışı var kötü giden sezonu var.Varoğlu var :).Hatırla bamlı orta sahanın olduğu sezonu.3 -5 kişi desiberl rekoru için uğraşıyoduk :D

Kulübün kredibilitesini yükseltir garanti para her zaman tatlıdır.

Tek tek satışlarda mesai saati gibi giderler göz önüne alınması gerekir.

Fiyatlar biraz yükselmiş.

Şu an olup olmadık kişilere para saçıyoruz.

Bitirici bir forvet gelmezse 35 bin bilet anca satarız.

BlueTapa

Arkadaş ne çok biliyorsunuz ya.Fazla kombine satılması zarar diyen falan var lan:redface::redface::redface:

Kombine almaya niyetlendim fiyatlar da uygun geldi. Sonra almaya çalışırken Passo Lig sayfasına yönlendirildim ve vazgeçtim. Haybeden 200 lira para kesiyorlar. Ne için yapıldığı belli olmayan, sırf birileri daha fazla kazansın diye dayatılmış Passo Lig'e verilecek 1 kuruşum bile yok. Sizin olsun kombineniz de maçınız da. Evde Lig TV'den izlerim. İyi tarafından düşünürsek en azından Eray İşcan'a verilecek maaşa katkıda bulunmamış oldum bu sayede..

Kombine almaya niyetlendim fiyatlar da uygun geldi. Sonra almaya çalışırken Passo Lig sayfasına yönlendirildim ve vazgeçtim. Haybeden 200 lira para kesiyorlar. Ne için yapıldığı belli olmayan, sırf birileri daha fazla kazansın diye dayatılmış Passo Lig'e verilecek 1 kuruşum bile yok. Sizin olsun kombineniz de maçınız da. Evde Lig TV'den izlerim. İyi tarafından düşünürsek en azından Eray İşcan'a verilecek maaşa katkıda bulunmamış oldum bu sayede..

bu passo lig olmasa idi şuan 40 bin kombineyi buurduk..rtenin elemanlarına nasıl para kazandırırız projesi futbol ile alakalı değil..

Fenerbahçede kale arkası kombinesi yok, geçen seneden yenileyenler var, onlarda azizin izin verdikleri :) yani satış rakamları fena degil kale arkalarıda satılsa 30 bini bulurlar.

Geri
Üst Alt