- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
aha zaniolo gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener olimpiakos denen köy takımına bile mahvoldu. Lille bunlara ağır gelir@Barış Savaş kendini kandırma fb lille 50 50 olur
Mevlüt Erdinç'in kral olduğu boktan fransız ligine koyım. Emery ve Aston gelmeliBate Lille aynı mi yav. Bunlar top mu oynuyor. Bu Aston villa ne oynuyor. 2 maçtır izliyorum matah degiller. Lille daha iyi. Net bunlar çıkmalı.
Ben Aston villaya hiç guvenmiyorum
Zhegrova, sakatlığı varmışBunlarda kosovali bu sol kanat vardi adini unuttum o niye oynamiyo bilen varmi ?
Zaniolo sakatlandı. Çıkacak sanırım. Hakem şerefsizi bu pozisyonda bile Zaniolo'ya faul çalacaktı. Hakem de ciddi sıkıntı var.
Rakip pası verirken dengesini kaybediyor düşerken Zaniolo'yu da düşürüyor, Zaniolo ters düşüyor belinden sakatlanıyor. Hakem şerefsizi o pozisyonda Zainolo'ya faul çalıyordu. Bu hakem de ciddi sıkıntı var.Ne oldu da sakatlandı la?
Fbliler bile bu kadar emin değil kanks yavbalak fener
Adamı ov lan Satacağız sezon sonuZaniolo’yu begenmiyorum bu arada
1 maç 9’luk oynuyor 5 maç 4’lük
Topcu dedigin min 6 ile oynamali
Sabahtan beri bunu söylüyorum. Lille daha ciddiye aliyorAston Villa napıyon olum? Kendine gel. Bunlar konferansı çok sallamıyor sanırım. Lille çıksa daha mı iyi olur acaba