- 6 Eylül 2014
- 83.340
- 56.872
- 4.283
Bende defanslarini beğenmedim zaten. O yüzden hücum etmelilerYahu o eski oly ile bunu mu kıyaslıyorsun ya çöp takım oly gözünü seveyim.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende defanslarini beğenmedim zaten. O yüzden hücum etmelilerYahu o eski oly ile bunu mu kıyaslıyorsun ya çöp takım oly gözünü seveyim.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olympiakos ilk maçta elendi. Gerzekler farkı 2 de tutsalar geçerdi bi ihtimal. Bomboş bir takımyahu fbnin geçeceği ne malum, ben oly eler diye düşünüyorum hatta ilk 30 dk gol bekliyorum olyden
Elemeli maçlarda oyunu iyi kilitleyebilen de bir yerlere gelebiliyor bu kitlemeler ile yav dün Real bile iyi kitlediği için geçti turuAbi bu plzen buraya kadar nası gelmiş. İnanılmaz ya. Hücum namına hiçbir şey yok heriflerde
Eledikleri takımlar:Abi bu plzen buraya kadar nası gelmiş. İnanılmaz ya. Hücum namına hiçbir şey yok heriflerde
Bu ekiplerin 11leriEledikleri takımlar:
Ballkani
Astana
Dinamo Zagreb
Servette
Komple takım olarak podens fortunis iki oyuncusu var gerisi çöp. Adamların golcüsü el kabi adama prens diyorlar seviyeye bak fenerde yedek bile olamaz. Fener düzgün kadro çıksa pire de rahat kazanırdı.Bende defanslarini beğenmedim zaten. O yüzden hücum etmeliler
Bu ekiplerin 11leri