Konferans Ligi'nde Diğer Maçlar

Zaten o pasları atamadığımız için top çıkarma problemi oluyordu; rakip önde basarak bizi durdurabileceğini düşündü ama presi kolay kırdık, bunun temel sebebi de bence hemen herkesin hareketli olmasıydı.

Feg tempo konusunda geri kalsa da 3-4tane %100lük pozisyona soktu defans arkası koşu atanlara verdiği paslarla.

Yine de eksik çok, Gedson, Cica, Morutan, Nelson, Marcao ve Halil bu takıma eklenirse 6 yeni oyuncu demek olacak, merak ediyorum ben de ama dünkü oyunun top çalma ve dönenleri toplama anlamında devam etmesini istiyorsak Gedson'u almalıyız çünkü her maç bu çıkışları yapamayız muhtemelen.
Gedson gelirse taylan yerine mi oynar berkan yerine mi ideal 11’de

3. olursak bizi zorlayacak sadece 2 takim var. Tottenham - Rennes grubu veya Feyenoord - Slavia Prag

Konferans ligi grubunda 2.olan takimlar UEFA'da 3.olanlarla ara elemede eslesiyor. Sonraki tur konferans ligi grubu birincisi ile ara elemeyi gecen takimlar arasinda oynanacak bu arada.
Grup birincilerinden Roma - Tottenham harici her takima sansimiz var. Aslinda oldukca avantajli. O ikisine denk gelmedikce 2 tur rahat gecilir.

herkesin uzak ara turnuvanın favorisi olarak gördüğü roma ve tottenham 3.maçlar sonunda gruplarında lider değil

roma 2.sırada, tottenham ise 3.sırada

Tottenham ve Roma ligdeki duruma gore ne yapacaklari belirsiz ama Rennes ciddiye alir gibi. Iyi de takimlari varken yari finalleri garanti gibi.

FB buraya düşerse finale kadar gidebilir çöplük gibi turnuva buranın 16 takımlı mini turnuva olması gerekiyor bana göre.

FB buraya düşerse finale kadar gidebilir çöplük gibi turnuva buranın 16 takımlı mini turnuva olması gerekiyor bana göre.

Yaw nereye gidiyor?

Basel
Vitesse
Rennes
Tottenham
Roma
Bodo
Feyenoord
Slavia Prag
Randers
Zorya

Bunların hepsi fenerin eline verir. Daha UEFA’dan fener gibi elenecekler de var.

Daha cooook erken
Al den geleceklere falan bakmak lazim
Fb buraya dusse bari

gruplarda iyi olanlar çıkar zaten çünkü 1. direkt 16 ya kalıyor 2. uefadan gelenlerle play off oynuyor

yani çöp takımların elenmesi için iyi olmuş ilk 2 direkt çıksa saçma olurdu. iyi puan kasılır burada gruplarda keşke sivas ile ts kalabilseydi toparlardık ülke puanını

Geri
Üst Alt