Konferans Ligi'nde Diğer Maçlar

Yav bu nasıl kırmızı olmadı kural falan mı değişti, yanlışlıkla dokunma da değil %100 gol pozisyonunu engelledi eliyle

Kaleci kafasına göre elle alabiliyor mu topu ceza sahası dışında? Bu pozisyon sarı ise kaleci hangi durumda kırmızı görecek ceza sahası dışında elle oynamadan?

Mert bunu sürekli yapıyor yalnız kural hatası olmuyor mu net kırmızı kart olmalıydı.

cl'de ceyrek finale cikinca ama cok nadir oldugu icin oyle. senin utopyanda o da siradanlasacagi icin o zevkimiz de kalmayacak.
Benim dediğim çok da ütopya sayılmaz. Ben sadece şu turlarda saçma salak takımlara elenmesin takımlar diyorum. En azından başlangıç olarak.

Zaten bu turlarda bütün takımlar dökülürse ligde alacağın şampiyonlukla direkt ŞL'ye gitme ihtimalin de kalmayacak. Çok karmaşık işler değil.

Bjk bu turdaki gibi oynarsa elenir bunlara. Kadrolarına falan baktık Brandon Soppy, Arsenal alt yapıdan adam almışlar falan. Bu turdaki rakip amatör gibiydi bunlar ciddi zorluk çıkarır Bjk'ye eğer böyle oynamaya devam ederse Bjk.

Bu kaleci icin el kurali sadece bariz gol sansindami kirmizi benmi bilmiyom kurali.Herif disarda bariz elliyo sari diyo aw
E bariz gol oluyor aslında
Ekran Resmi 2025-08-14 23.02.23.webpEkran Resmi 2025-08-14 23.02.32.webpEkran Resmi 2025-08-14 23.02.38.webpEkran Resmi 2025-08-14 23.01.42.webp
Ellemese topu durduramıyor top yumuşamış bir biçimde koşan adamın kontrolüne geçiyor. Ceza sahası içi sanıp elledi herif bildiğin.

Geri
Üst Alt