Kongre üyeleri 250 imzayla Adnan Polat'ı başkanlığa aday gösterdi

Cevap: Ve Adnan Polat Adaylığını Açıklıyor...

Gene seçilir mi ya offffffffffff

Başkan sende olduğunu bilmediğimiz şeylerden bahset...O saydıklarının olmadığını biliyoruz zaten :D

Aday olursa tekrar secilir bence. :SS:

Cevap: Adnan Polat yarın adaylığını açıklayacak

Ya gelde simdi sövme arkadas, gelde simdi sövme.

Allah icin, ne yapmaya calisiyorsun be adam? Böyle yeminle felan kendini niye oldugundan daha kücük düsürme politikasini giripte kendini millete acindiracaksin.

Ne gerek var böyle sacma isler. Bi s...git iste bi git. Istemiyoruz seni ISTEMIYORUUUUUZ. Divan Kurulunda bir dayak yemedigin kaldi hala adayli madaylig düsünüyor.

Ne utanmaz yüzsüz bir insanmissin ya.

Serhat ulueren kim? Allah ın keli.Bunun lafına güvenerek yorum yapmaya değmez.

Aday olursa tekrar secilir bence. :SS:

Ya kardeşim neyin peşindesin. Olmaz artık senden olmaz. Yeni adamlar yeni bir hava lazım. Yahu ne birleşmeymiş, ne stad projesiymiş, ne riva projesiymiş be kardeşim. Tüzük hallettin dedin o da saçma sapan bişey olmuş. Kendi tüzüğünde boğulup gidiyordun.

Olmaz olaydı bu projeler de biz mutlu olaydık. Tamam iyi ettin bunları yaptın ama artık sana güvenen kimse yok bu kulüpte. Kulübü bırak futbol camiasında dalga geçiyorlar seninle.

Bu adam tekrar başkan seçilirse unutun abi Hamit, Selçuk falan filan unutun.

Bu adam aday olur hocam. Simdiye kadar cikip "ben aday olmiyacagim" demek cokmu zordu. Niye demedi.

Belki yarin toplanti da bunu diyecek olabilir, eger derse ozaman gerekli listeyi olusturamadigi icin vazgecmis olacak.

Demin aday olacagini Ligtv'de de söylediler. Yarin basin toplantisi düzenleyecekmis. :SS:

Ya kardeşim neyin peşindesin. Olmaz artık senden olmaz. Yeni adamlar yeni bir hava lazım. Yahu ne birleşmeymiş, ne stad projesiymiş, ne riva projesiymiş be kardeşim. Tüzük hallettin dedin o da saçma sapan bişey olmuş. Kendi tüzüğünde boğulup gidiyordun.

Olmaz olaydı bu projeler de biz mutlu olaydık. Tamam iyi ettin bunları yaptın ama artık sana güvenen kimse yok bu kulüpte. Kulübü bırak futbol camiasında dalga geçiyorlar seninle.

Bu adam tekrar başkan seçilirse unutun abi Hamit, Selçuk falan filan unutun.

Off offf keske foruma girmeyip bu haberi okumasaydim bugün. Bütün moralim bozuldu. Ben 1 sene daha Adnan Polat'i istemiyorum, ne olursa olsun.

Demin aday olacagini Ligtv'de de söylediler. Yarin basin toplantisi düzenleyecekmis. :SS:

Off offf keske foruma girmeyip bu haberi okumasaydim bugün. Bütün moralim bozuldu. Ben 1 sene daha Adnan Polat'i istemiyorum, ne olursa olsun.

1 sene? Simdi secilecek olan yönetim 3 seneligine gelecek tekrar dan.

1 sene? Simdi secilecek olan yönetim 3 seneligine gelecek tekrar dan.

3 sene kesinlikle kalmaz. Gelecek sene mali genel kurula kadar baskan kalir, sonra yine indirirler onu. Bu takim ancak kümeye düstükten sonra Polat'tan kurtulur. Oda gelecek sene olur.

Sandığa gömülür! İçin rahat olsun.

Adnan Polat'ın seçilme ihtimali yok. Hangi aklı başında Galatasaray kongre üyesi Adnan Polat'a tekrar oy verir ki.. Gönlünüzü ferah tutun siz..

3 sene kesinlikle kalmaz. Gelecek sene mali genel kurula kadar baskan kalir, sonra yine indirirler onu. Bu takim ancak kümeye düstükten sonra Polat'tan kurtulur. Oda gelecek sene olur.

Öyle birsey tekrar dan olmaz. O zaman niye seciliyorlar?

Yemin ediyorum moralim bozuldu. Girsin bakalim secime de rezil rüsva olsun.

Sandığa gömülür! İçin rahat olsun.

Adayligini acikladiktan sonra müthis bir destek kampanyasi yapilacak Polat icin. Mustafa Sarigül'de gecen gün Polat'a haksizlik yapildi falan gibi seyler söylemis. Medya inanilmaz bir sekilde Polat'in arkasinda malesef. :SS: Buna inanip Polat'i secen olur bence.

adayligini koyarsa kafa kafaya gider bence aysal ile :( nedenini sormayin bilmiyorum ama icimden bir his tekrar secilebilecigini bile düsünmüyor degil

Adayligini acikladiktan sonra müthis bir destek kampanyasi yapilacak Polat icin. Mustafa Sarigül'de gecen gün Polat'a haksizlik yapildi falan gibi seyler söylemis. Medya inanilmaz bir sekilde Polat'in arkasinda malesef. :SS: Buna inanip Polat'i secen olur bence.

Ona medya karar vermiyor ama... İstediği kadar mağdur durma düşmüş gibi gösterilsin, kazanma ihtimali yok. Bu kadar iddialı konuşuyorum.

sandik da tokat gibi cevap alir renkdaslar

Ona medya karar vermiyor ama... İstediği kadar mağdur durma düşmüş gibi gösterilsin, kazanma ihtimali yok. Bu kadar iddialı konuşuyorum.

Umarin öyle olur. Polat'in tekrar baskan olmasini ben psikolojik olarak kaldiramam. Adam resmen kabus gibi cöktü üzerimize.

Eğer aday olursa hayatımda gördüğüm en yüzsüz insan olacak.

bu saatten sonra bunun sözünü ne fedarasyon ne de hakemler dinler

Geri
Üst Alt