- 27 Ocak 2010
- 58.707
- 30.341
- 3.363
Fevkalade is 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-3 milyon'daydık herhalde.
-1.75 oldu böylece.
acaba ozornwafor'dan bir bedel gelecek mi ? gerçi gelecekse bile cüzi bir miktardır.
Müthiş hamle tebrikler yönetim
aynen + bu gurrpegi falcao hkk. olumsuz konusmaya basladi maalesefGurrpegi bilmiş oldu o zaman Kostas işini.
2.6 vermek yerine 700 bin vermiş gibi düşün 1.9 m euro cepte kaldiAllahını seven biri şu transferi açıklasın.2.6 milyon yıllık verecekken,kaç para kâr ettik?
yapabilirsin. Bizim kira hakkimizi onlara devrettik. Marsilya parasini bizden aldi, psv 0 ödüyor
Ya Diagne Kasımpaşa'da ligin içinden geçti işte kötülemeye gerek yok adamı. Büyük takım oyuncusu olmak farklı şeyler. Bize adapte olamadı işte adam. En basitinden Diagne Kasımpaşa'daki Diagne olsa Denizlispor'a girdiği iki pozisyonun birini yüzde 100 atardı.Yani 2 ayda birden kötü oldu diagne oyle mi ?
Alici gozle izleyen herkes kasimpasadaki diagnenin de rezilin teki oldugunu gorurdu. Bi tane adam gibi golu yok. Tum takim bu herife oynuyo bide!
Kiraladigimiz bir oyuncuyu nasil biz tekrar kiralik gonderdik onu cozemedim.
Neden böyle yaptık ki? Bütün parayı bize verselerdi. Biz de Kostas'ın maaşını ödeseydik bu senenin sonuna kadar. 2.6 milyon yazardık FFP'ye. Garip işler dönmüş.psv bize 1.25 kostasa 700 bin eu verecek
bizde kostasa 1.900 vereceğiz yanlış yoksa
fft için 1.25 gelecek kostasa 650 bin eu ödeyeceğiz
benim anladığım bu