GSC Scout Konstantinos Tzolakis

alayım wonderdik kalecimi

Bu penaltılardan önce takım arkadaşlarına dönüp rahat olun, bende işareti yaptı.

Düşman g*tüne..

bu herif 20 yaşında falan yani aşırı potensiyalli

2 oyuncu + 5m şeklinde bi teklif yapılması epey makul görünmekte

Penaltı olayı başkadır. mesela muslera penaltılarda dünyanın en kötü kalecilerinden biri

bu herif 20 yaşında falan yani aşırı potensiyalli

2 oyuncu + 5m şeklinde bi teklif yapılması epey makul görünmekte
1713480358569.webp

Bu adamı alıp imza töreninde aldığımız Uefa Kupasını yanına koyup imza attıralım

Degajı yarı sahayı geçmiyor yaw. 40 yılın başı pen kurtaracak diye şu tartışma konusu bile olmaz. Muslera sonrası bassınlar parayı Muslera gibi birini bulmaya çalışalım. Tutar tutmaz ayrı konu da kaleye ucuz oyuncu istemiyorum
Atan ve tutandan tasarruf yapılmamalı. Yapıldığında neler yaşadığımızı gördük.

''Aslan yürekli Konstantinos''...

Çocuğun isminde bile İstanbul var. Yukarılardan bir yerden emir mi var ne?!..

Degajı yarı sahayı geçmiyor yaw. 40 yılın başı pen kurtaracak diye şu tartışma konusu bile olmaz. Muslera sonrası bassınlar parayı Muslera gibi birini bulmaya çalışalım. Tutar tutmaz ayrı konu da kaleye ucuz oyuncu istemiyorum
parmak kadar çocuk kardeşim, 21 yaşında yazıyor.

hap kadar adam ileride büyüyünce çok tecrübelenir. muslera bile ilk geldiğinde avel gibiydi. bir yıl sonra tam güven vermeye başladı.

parmak kadar çocuk kardeşim, 21 yaşında yazıyor.

hap kadar adam ileride büyüyünce çok tecrübelenir. muslera bile ilk geldiğinde avel gibiydi. bir yıl sonra tam güven vermeye başladı.
İşte tecrübeleneceği yıllar bizde geçmemeli. Takip listene atarsın, o seviyeye geldiğinde değerlendirirsin. Kaleci dediğin genç olmaz zaten. Muslera’yı zamanında 6,75+Cana’ya falan aldık, şimdiki piyasada 20 milyon belki. Fener TR’nin en yetenekli kalecisi diye Berke’yi aldı 18 yaşında, gördük ne olduğunu. Belki büyük takım görmeden, sürekli oynanabildiği bir yerde devam etse şu an fener formasını alırdı.

Muslera da ilk yılında avel falan değildi. Uruguay’ın Dünya Kupası kalecisiydi. Adamların Yarı final yapmasındaki 3-4 adamdan birisiydi. WC’de yarı final kalecisi

İşte tecrübeleneceği yıllar bizde geçmemeli. Takip listene atarsın, o seviyeye geldiğinde değerlendirirsin. Kaleci dediğin genç olmaz zaten. Muslera’yı zamanında 6,75+Cana’ya falan aldık, şimdiki piyasada 20 milyon belki. Fener TR’nin en yetenekli kalecisi diye Berke’yi aldı 18 yaşında, gördük ne olduğunu. Belki büyük takım görmeden, sürekli oynanabildiği bir yerde devam etse şu an fener formasını alırdı.

Muslera da ilk yılında avel falan değildi. Uruguay’ın Dünya Kupası kalecisiydi. Adamların Yarı final yapmasındaki 3-4 adamdan birisiydi. WC’de yarı final kalecisi
kabul edelim hafif avellik vardı, şimdi forumu arattırma bana eski yorumları ortaya çıkarmak için. adama elleri küçük bile dendi.

lazioda videosu vardı 5-6 gol yediği. o video koyulmuştu buraya.

eski kulağı kesiklerdeniz, forumun eski halini bilirim. 2016-2024 arası bende yok. ama 2016 öncesini iyi biliyorum forumu. kimin hakkında ne konuşulduğunu da hatırlıyorum. burak yılmazla muslerayı taraftara kabul ettirene kadar bir kaç ay geçmişti

al al al , vakit kaybetme.

Çöp

Her uzun topu taca attı herif

Geri
Üst Alt