GSC Scout Konstantinos Tzolakis

Iyi kaleci ama nedense ben inaki penaciyim. Belki baska kalecileri ciplak gozle izlemedigim icindir yinede bizde is yapmisti

çok pahalı olur o sebeple olmaz
Bahsi gecen Lunin'den hem bonservis hem maas olarak daha uygun olacagina benziyor. Tabi sosyal medyada ucuk rakamlar soylentisi var ama Olympiacos genelde iyi oyuncularini 10-15 arasi satmaya razi geliyor.

Bahsi gecen Lunin'den hem bonservis hem maas olarak daha uygun olacagina benziyor. Tabi sosyal medyada ucuk rakamlar soylentisi var ama Olympiacos genelde iyi oyuncularini 10-15 arasi satmaya razi geliyor.

Luninden hbrim yok ama olympiakosun forestın b takımı olduğunu göz önüne alırsak sade bir greek klübüymüş gibi değerlendirmeyiz. Belki bunu forısta kaydırıp bize Sels i verirler ki iyi olur yani.

14 mülyon euro + bonuslara alacağımız kalecidir kendisi

Berkan Kutlu + Kerem Demirbay + Ismail Jakobs + sonraki satıştan %20 pay (nasılsa 15 sene satmayacaz)

sar.

Benim de kafama en yatan isim bu ama piyasasi ne halde en ufak fikrim yok

Fakat sacmasapan butclere gidecekse kaleci isi ve hoca/yonetim Gunay devralsin dese oyle itirazda etmem eldeki butce dogru harcandigi surece

Benim de kafama en yatan isim bu ama piyasasi ne halde en ufak fikrim yok

Fakat sacmasapan butclere gidecekse kaleci isi ve hoca/yonetim Gunay devralsin dese oyle itirazda etmem eldeki butce dogru harcandigi surece
22 yasinda iyi bir kaleci , az fazla para ver 14 sene rahatina bak. Her sene kaleci degistitmektense.

Geri
Üst Alt