GSC Scout Konstantinos Tzolakis

22 yasinda iyi bir kaleci , az fazla para ver 14 sene rahatina bak. Her sene kaleci degistitmektense.
az ne kadar az ama memosson ? TN1 de birisi 25 -30 istiyorlar mı ne yazmıştı misal - gerçekçi değilde... merak etmiyorum değil ne beklentisi var olympiakosun

x5_1138180989cyc.jpg

Bir senedir yaziyoruz da ibraam Muslera'ya sormustur o da Gunay ya da Penarol'un kalecisini onermistir. Memleketine gidince yerine gececek nasilsa yedek kalmasini istemez.

Kaleciyi cok tanimam ama su forumda bir oyuncu bu kadar dillendiriliyorsa tutma ihtimali dusuktur en son angelino ve frankowskide gorduk bu olayi
Yonetim baska kaleci baksın

Kaleciyi cok tanimam ama su forumda bir oyuncu bu kadar dillendiriliyorsa tutma ihtimali dusuktur en son angelino ve frankowskide gorduk bu olayi
Yonetim baska kaleci baksın

satodan başka dillendiren görmedim heis hiç

sezon içinde tek izleyen de benim heralde

Fb maçında hatırladığım kadarıyla duruşu ve heybeti özgüvenli büyük takım kalecisi izlenimi veriyordu. Pısırık ve silik adamlar bizde iş yapmaz. Bu adam yapı olarak bize uygun gibi görünüyor.
Kalecilik, diğer mevkilerin de ötesinde özgüven ve cesaret gerektiriyor. Bildiğim bütün büyük kaleciler az ya da çok manyaklık derecesinde cesur adamlardır.

Umarım bu varken Paok'un kalecisini almazlar. Paok'un play of maçlarını izledim, enteresan goller yemiş. Acaba bizim kaleci adaylarını kim belirliyor. Çok merak ediyorum.

Geri
Üst Alt