GSC Scout Konstantinos Tzolakis

Tzolakis’ course through Olympiacos’ youth academies is living proof that the organization produces champions.

He’s not just the starting goalkeeper for the senior side at the moment, and he’s not merely a prodigy who has come out of Olympiacos’ youth academies–he’s one of the best players in the world in goal. Tzolakis’ face reflects everything that Olympiacos dreams of for its youngsters. He represents a timeless Club vision, one that is now a reality and more important than any title.

geldi mi

hem konferansta hem UEL de çok iyi oynadı. Daha ne gösterebilir.

Başka yönlerini eleştirebilirsin de hantal demezsin şu çocuğa; belki de en önemli özelliği kedi gibi çevik olması.

20 yasinda Avrupa'da kupa kaldirmis kaleci. Evet, bazen avelligi tutuyor ama Muslera'nin da bizi tek basina sampiyonluktan ettig, genc oglanlardan yedigi madara gollerlw dolu bi suru maci var yaw. Olacak o kadar.

Petkovic
Olmazsa bu cocuk

Kaleci olarak kafama yatan yas vs detaylarina sahip

Kalecigini begeniyorum ama ayaklari/geriden oyun kurma konusunda bazi elestiriler de var.

Kalecigini begeniyorum ama ayaklari/geriden oyun kurma konusunda bazi elestiriler de var.
Muslera da öyleydi amirim. Ama bizde efsane olmasına mani olmadı bu konu. Kaleciliği A sınıfı olsun da, geriden oyun kurmasa da olur. Tabii o kadar para verdikten sonra gönül ayakları da iyi olsun ister o ayrı konu. Şu Petrovic all round kaleci gibi duruyor mesela. Keşke onu alsak.

Adsız.webp

BU KİMMİŞ

Muslera da öyleydi amirim. Ama bizde efsane olmasına mani olmadı bu konu. Kaleciliği A sınıfı olsun da, geriden oyun kurmasa da olur. Tabii o kadar para verdikten sonra gönül ayakları da iyi olsun ister o ayrı konu. Şu Petrovic all round kaleci gibi duruyor mesela. Keşke onu alsak.
Bende kaleciligini on planda tutuyorum yani o konuda iyise bizde her turlu kalecilik yapar, yeter ki cizgi kalecisi olmasin onun disinda ayaklara cok cok onem vermem yeter ki robot olmasin tabi. Ama forumda olsun, sosyal medyada da goruyorum surekli ayaklari iyi kaleci isteniyor. Oyle bakinca Muslera da bu konuda iyi degildi ama kalecigi iyi oldugundan uzun yillar bizde kalecilik yapabildi. Bu Tzolakis'i de biraz ona benzetiyorum o yuzden.

Bende kaleciligini on planda tutuyorum yani o konuda iyise bizde her turlu kalecilik yapar, yeter ki cizgi kalecisi olmasin onun disinda ayaklara cok cok onem vermem yeter ki robot olmasin tabi. Ama forumda olsun, sosyal medyada da goruyorum surekli ayaklari iyi kaleci isteniyor. Oyle bakinca Muslera da bu konuda iyi degildi ama kalecigi iyi oldugundan uzun yillar bizde kalecilik yapabildi. Bu Tzolakis'i de biraz ona benzetiyorum o yuzden.
Benim de en çok istediğim bu elemandı zaten ama 40 filan istiyorlarmış sanırım.

Geçen 40 milyona oyuncu satan bi takım vardı sanki Yunan Ligi'nde. Takımı ve ismi hatırlayamadım ama Oly'di sanırım. Orda da bazı eşikler aşıldı gibi.
O biraz farkli , daha yeni 18 yasinda girmis olan bir santrafor. Hucum oyunculari biliyorsun diger mevkilere gore cok daha fazla para verilir .

Yunan'dan,

Uzo alırım.
Kalamar alırım.
Karides alırım.
Bir de yanına güzel bir salata alırım.
Hesabı da alırım...

Ama topçu mu?

Topçu almam.

Geri
Üst Alt