Üye Görüşü Kontrat Para Garanti

0-4 kafayi yedim yine!

Taraftar görevimi yine gectim, haddim olmadan yöneticilik, teknik direktörlük oynadim kendimce. Gecenin bu saatine kadar kendimce bir analiz daha yaptim, burada da sizinle paylasmak isterim.

Futbolcu niçin profesyonel futbolcu olur? PARA kazanmak icin. Metin Oktay'lar yok artik.

Simdi bir futbolcu kac yasina kadar büyük paralara kontrat imzalar? Ortalama 31 bence, ondan sonra zor olur büyük transfer. Imkansiz demiyorum ama zor.

Simdi gelelim bizim takima

14 tane futbolcu bizdeki kontrati bittiginde en azindan 31 yasina girmis olacak!! Simdi bunlar niye kendileri yirtsinlar yada fazlada emek versinler? Ahlak diyenleri duyuyor gibiyim. Güldermeyin toz pembe hayalerde yasiyorsunuz derim! (malesef :( )

Gelecegi (yani parasi) garanti'de olmayan 9 futbolcu var sadece.

Kalecileri (yas fazla önemli olmuyor onlarda) ve yönetimin tutmayan kumarlari (Endogan, Umut, Kaan, Sinan) ve kadro disi olanlari hesaba katmadim.

Birde bu aksam bizi rezil eden Dortmund'a baktim

Sadece 4 futbolcu kontrat'lari bittiginde 31 yasini gecmis olacaklar!!!

17 futbolculari ise daha 30 a varmamis, daha kariyelerinde transfer ve büyük kontrat yapma umudu olanlar. Bunlar calisir, bunlar gelisir, bunlar takimi icin savasir.

Ünal Aysal dogrulari ve yanlislari ile gidiyor...

Not: Futbolcu para icin oynamaz diyenlere: Eboue, Sabri "Reis"!?, Engin, Yigit. Kadro disi olduklarini bile bile, oynamayacaklarini bile bile, kaldilar!! Niye? PARA

Son düzenleme:
türkiyede sözlesmeler yanlis yapiliyor, garanti parayi düsük tutacaksin, mac basi ve basariya endeks bonuslari yüksek, ozaman mecburiyeten oyniyacak bu futbolcular, ama gel gör ki yabanci siniri denilen türk futbolun kanseri herseyin icine ediyor.

türkiyede sözlesmeler yanlis yapiliyor, garanti parayi düsük tutacaksin, mac basi ve basariya endeks bonuslari yüksek, ozaman mecburiyeten oyniyacak bu futbolcular, ama gel gör ki yabanci siniri denilen türk futbolun kanseri herseyin icine ediyor.

Bunlarin bi tarafini kaldiran yine malum şikeci klup onlar abuk sabuk rakanlar verdigi icin bizde mecburen bazi kazmalara bu rakamlari veriyoruz. Ama sidik yarisi yuzunden kendileride verim alamadigi gibi bizide kendilerinede mecbur birakiyorlar eminim su yabanci siniri kalksa devasa seyler degisecek futbolda.

artık futbol takımları arasındaki güç farkı gittikçe açılıyor bırakın bizim ligin takımlarını artık italya Belçika Portekiz Hollanda fransa ligi takımlarının alman İngiliz İspanyol takımlarının karşısında ne hale düştüklerini kendi evinde 7 yediklerine şahit oluyoruz inanılmaz bir güç farkı oluştu birde biz kendi ayağımıza kurşun sıkar gibi yabancı sınırı koyup iyice rezil duruma düşüyoruz çok acil yabancı sınırı kaldırılmalı geleceği olan afrikalı latin Amerikalı futbolcular takıma monte edilmeli gerekirse çok iyi olanları türk vatandaşı yapılmalı ve milli takımda oynamalı yoksa biz bu yabancı sınırı ile ve bitik futbol mantalitemizle 2000 yılındaki en iyi türk jenerasyonunu gelecek diye beklersek en az 20 sene avrupada ismimiz söylenmez hem klüp bazında hemde milli takımda !!

Güzel analiz yapmışsın renkdaşım. İnşallah bir gün zekaları gelişir de senin yaptığın gibi analizleri yapabilir-anlayabilirler.;(

Hepsi aysalın eseri o kadar dedik şu selçuk burakla neden o kadar uzun vaadeli ve yüksek maliyetli sözleşme yapıyosun diye.Arkadaş Gökhan Zan, Hakan Balta Yektayla yap birer birer yılık sözleşme işine gelmiyosa çeksin gitsin.

Kaparlar elimizden yoksa oyuncularımızı,para kazanamayız.

Bu karaktersizlere garanti ücreti bu kadar verip,kapris yaptıklarındada 5 senelik sözleşme imzalarsan ağzımıza bile sıçarlar.

Yeni fark ettim

Orta sahamizda merkez oynayan 4 futbolcu Melo Selcuk Dzemaili Yekta
Ve 3 Forvet'imiz Burak Pandev Umut

7si de kontrat rahatligi bulunan adamlar

Yok yani ne orta saha'da ne de forvet'de kendini ispatlamak icin kendini hirpalayacak oyuncumuz yok.

Heyecanini kaybetmemis bir 11 yazmak bile imkansiz :(

oyuncunun takımda olması ayrı bir skandal sözleşmesi ayrı bir skandal futbol takımında skandaldan bol ne var hiç kafayı yormayın analiz çözüm felan uğraşmayın ne kadar yazarsanız yazın işi yapacak olan bizler değiliz yeni gelecek yönetim

oyuncunun takımda olması ayrı bir skandal sözleşmesi ayrı bir skandal futbol takımında skandaldan bol ne var hiç kafayı yormayın analiz çözüm felan uğraşmayın ne kadar yazarsanız yazın işi yapacak olan bizler değiliz yeni gelecek yönetim

Haklisin kardes

Bazen kendimizi baskan, bazen yönetici, bazen teknik direktör, bazen scout, bazen futbolcu yerine koyuyoruz. Ama anca hava, ben tekrar taraftar kimligime bürünüyorum ;) Gelecek mac'ta görüsürüz.

Genç oyuncularla uzun süreli anlaşma yapabilirsin ama Selçuk ve Burak için 5 senelik anlaşma bildiğin beyin terk.

Adamlar Futbolu bilen Prof. yöneticiler tarafından yönetiliyor. Bizim gibi baskan ve ekibi her bka maydanoz olmuyor.

Futbolu sadece seyirci olarak izleyen, hicbir teknik bilgisi olmayan ve esas amacı isletmelerinin karlılık oranını artırmak olan iş adamları toplugu ile oldugumuz yerde sayarız.

Zihniyet degismeli, bunu degistirecekte efsane olur.

Öncelikle yabancı sınırı kalkmalı...
Şu anki durumda ipler yerli oyuncuların elinde...

Geri
Üst Alt