Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Resmen göz kırpmışlar bize
Gereksiz delikanlılık yapmayalım
Gereksiz delikanlılık yapmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maci sahadakiler oynayacak mehmedimBaşkanı tanıyorum rahat olun
Hayırlısı ile biz Şampiyon olacağız Konyasporda ligde kalacak üstad.Maci sahadakiler oynayacak mehmedim
Başkanı tanıyorum rahat olun
Hollandadaki akrabalarını tanıyorum Galatasaraylilar , başkanın da öyle olduğunu soyledilerrenkdasimiz deniyor kendisi icün
dogruluk payi var midir acaba
bilmediğimiz tek oyunŞöyle anlaşalım sayın başkan
1-0 öne geçelim maç o şekil devam etsin
90+'da duruma göre 1-1'e bağlayalım sn. başkan
1 konyali olarak forumu terk ederim yenilirsek@Serdar Ünsal Eğer yenilirsek Dayım senin 2 yakana yapışır kanks yav![]()
konyanın neresinden serdar1 konyali olarak forumu terk ederim yenilirsek
Şimdi böyle diyince değişik oldu gülemedim.Başkasından duyunca 1 değişik geldi.Biz yine de en iyisi beraberlik iyidir diyelim..1 konyali olarak forumu terk ederim yenilirsek
Konya kulukonyanın neresinden serdar
ankara la orasıKonya kulu
Seni gulmeden hayal edemiyorum kanks yav. Sen hep gul, allahin izniyle hakkimiz olan sampiyonlugu alacagizŞimdi böyle diyince değişik oldu gülemedim.Başkasından duyunca 1 değişik geldi.Biz yine de en iyisi beraberlik iyidir diyelim..
Yalnız son dk penaltısı ile filan beraberlik sağlandıktan sonra bizim kaleye şut atmak yok.Şöyle anlaşalım sayın başkan
1-0 öne geçelim maç o şekil devam etsin
90+'da duruma göre 1-1'e bağlayalım sn. başkan
Konyaya bagli, ankaraya yakin diye ankarali mi olduk la gardaşankara la orası
de get konyalıyım diyor bide
Soner febeli herhalde. Ondan hersey beklenirYalnız son dk penaltısı ile filan beraberlik sağlandıktan sonra bizim kaleye şut atmak yok.
Gerçi o da olmaz; heriflerden biri FB lidir, son dk çakmak ister, dener, bir şey de diyemezsin.
İyisi mi AG son dk ya 2-0 filan yenik girsin de hiç o hesaplara bulaşmayalım. Olmadı Konyaspor düşsün, çok kötü takım zaten. bize ne?..