Konyaspor Karşılaşmasının Hakemi Belli Oldu

Sağ bek oynayabilen stoper

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
16 Eylül Cuma
20.00 Galatasaray - Konyaspor: Abdulkadir Bitigen
20.00 A. Hatayspor - Y. Kayserispor: Çağdaş Altay

17 Eylül Cumartesi
17.00 Ümraniyespor - Kasımpaşa: Suat Arslanboğa
20.00 İstanbulspor - Beşiktaş: Zorbay Küçük
20.00 FT Antalyaspor - Adana Demirspor: Ali Palabıyık

18 Eylül Pazar
17.00 Medipol Başakşehir - Fatih Karagümrük: Bahattin Şimşek
17.00 Trabzonspor - Gaziantep FK: Mete Kalkavan
20.00 MKE Ankaragücü - DG Sivasspor: Sarper Barış Saka
20.00 Fenerbahçe - Corendon Alanyaspor: Hüseyin Göçek

Kardeşim kötü performansindan ceza almış 3 haftadır dinlendirilen hakemin ilk maçı niye Galatasaray yahu. Hadi Galatasaray i geçtim haftanın maçı bu maç değil mi, kötü performanstan dinlendirilen hakem neden verilir. Akla mantığa sığan bir durum değil. Resmen dalga geciyolar herkes bıktı artik bu saçmalıktan. Ya bizim yönetim çıkıp bunu niye söylemiyo. Eyyamcilarin hepsini bize vermek kural mi ya

Son düzenleme:
olumlu tarafından bakarsak 3 haftadır görev verilmediyse bu maçta adam gibi yönetir heralde yine kesik yememek için

Yine adrenalin dolu bir maç yaşıyacağız. Neyseki adrenalin bu yıl bize yarıyor.

Kim gelirse gelsin, hepsi aynı bok. Hakemlere değil, baştakilere bakmak lazım. Hepsini yenmek lazım, artık şampiyonluk bu yoldan geçiyor.

Ps. Normalde küfür etmem, günlük hayatta da sevmem ama çok doluyum bu sene. Şampiyonluk şart
:sarıkalp::kırmızıkalp:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adana trabzonun hakemi degilmi bu? Hani belhandanin golünü iptal eden. Birde sivasa karsi emre kilinca sacma bi kirmizi cikarmisti galiba.

Halil Umut Meler verilmeliydi.

Kardeşim kötü performansindan ceza almış 3 haftadır dinlendirilen hakemin ilk maçı niye Galatasaray yahu. Hadi Galatasaray i geçtim haftanın maçı bu maç değil mi, kötü performanstan dinlendirilen hakem neden verilir. Akla mantığa sığan bir durum değil. Resmen dalga geciyolar herkes bıktı artik bu saçmalıktan. Ya bizim yönetim çıkıp bunu niye söylemiyo. Eyyamcilarin hepsini bize vermek kural mi ya
Tam tersi olabilir. Daha dikkatli maç yönetir cezadan sonra. Daha iyi değil mi?

Geri
Üst Alt