GSCimbom
Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!
Gökhan Sancak

Konyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu! Sayfa 3

Gökhan Sancak ·

Cevap
75
Okunma
4K
Sayfa
3/4
podolski ve denayer sakatlıktan yeni çıktı.ilk 11 olmamaları normal.emre çolağın kadroda olması iyi.bunların dışında carole artık 11de oynamalı.bunak yine saçmalamış.ve sabri artık kadroda olmasın!!! volkan pala olmalıydı yedekte..

Bana birisi Umut'un olayını anlatabilir mi ? Nedir yani bu şeyin her maç ilk 11'de başlatılması durumu ? Kimileri çıkıp şey diyebilir ; "Elde başka forvet mi var ?"

Peki kardeşim ben de şunu soruyorum ; "Umut Bulut bir forvet midir ?"

Mesela diyelim ki altyapıda oynayan herhangi bir "forvet" oyuncusunu alıp ilk 11 de başlatsak, Umut Bulut adını verdikleri "şeyden" daha mı kötü oynar ?

Mevcut şartlarda
Muslera
Linnes Chedjou Koray Carole
Donk/Jose Emre
Sinan Sneijder Olcan/Yasin
Poldi
​
Denayer kiralık alamayızda gerekmedikçe oynatılmamalı

Donk göbekte mecburiyetten eğer Jose gelişim gösterirse Donk'ta sadece rotasyonda düşünülmeli

Umut - Sabri - Selçuk - Olcan - Bilal - Hakan(ne kadar beğensemde) kariyerlerinin sonlarına geliyorlar artık rotasyonda sadece düşünülmeli

Gelecekteki değerli isim yaratma adına Linnes - Carole - Sinan - Koray banko her maç oynamalı.

Semih - Emre - Yasin - Rodriguez son şansları verilmeli değerlendirirseler hem biz hem onlar kazanır, örnek Tarık'a verdi o şansı hoca ama kendide bizde olmayacağını anladık ve kafada bitirdik.

Muslera - Sneijder - Podolski - Chedjou takımın liderleri olarak gelecek sezon kalacaksalar yeni iskelet oturtulması adına her maç onlarda oynammalılar.

-Carole neden 11'de yok?
-Jose neden kadroda değil?
-Volkan Pala'yı kadroya almanın zamanı gelmedi mi?

Sinan'i gece sezon oynatmayip 1 senesini caldilar. Kanatta Umut oynadi, baska söze gerek yok sanirim.

Aynisi diger genclerin de basina gelecektir. Oyuna ne bilim hep Jem,Yasin,Olcan vs girecegine Volkan girse ne kaybederiz ki.

Korayı oynatması büyük olay...

Baktı hoca transfer yok. Sinan ile Korayı kazanmaya çalışacak sanırım.

Ki bir seferlik değilse Koraya da güvenirse oda tutabilir....

Çünkü Koray potansiyel olarak bireysel yetenek olarak önde bir futbolcu...

Hava toplarında iyi
Güçlü rakip forvete çok rahat sırtını döndürmüyor
Defansda kafasını kaldırarak oynuyor
Ayakları daha iyi

Üstüne düşülürse Sinan gibi büyük kazanım olabilir.

Ama 1 ma.da kötü oynadı diye yakmayıp şans vererek güven kazandırmamız lazım süre alması lazım tıpkı Sinan gibi...

Carole ı neden oynatmadı sorusu bence Olcan formayı hakettiği için. Hoca adaletli davranıyor.

Son bir kaç maçtır sahanın en iyilerinden olcan bu yüzden formayı almıyor hoca...

Denayer konusundada sanırım şampiyonluk zaten gitti kiralık bir futbolcuyla zaman kaybedeceğime elimdeki gençleri parlatayı8m die düşünüyor olabilir.

Yada ben öyle düşünmesini umuyorum

İyi kadro çıkarmış. Mecbur kalmadıkça Denayer'i riske etmez. Carole hem stoper hem sol bek için iyi bir yedek.
Jose-Emre-Birlo üçlüsünden biri dışarıda kalacaktı tercihini Jose'den yana kullanmış.
Onun dışında malzeme bu.

Turkiye super ligindeki sol bekler arasinda karole ilk 10 a girmez. Siradan dumduz bir oyuncu carole. Hizli desen hizli degil. Pozisyon bilgisi yuksek desen o da yok. Muthis toplarda kesmiyor. Olcan en azindan guzel top kesiyor iceriye. Ayrica uzaktan sutlari var.

İçim kan ağlıyor burak gitmiş !!

Yok ya , gazmis..dünden beri.. gecti

?すべての鳥をファック?

Güzel olan, Burak kadroda yok. Sinan 11'in değişmez ismi oldu gibi.

Ancak denizli'nin carole ile problemi nedir cidden? Carole sol bek, olcan önde daha iyi olurdu.

Geri