- 3 Temmuz 2012
- 133.874
- 80.752
- 5.198
BAY bi mac iyi bi mac kotu oynuyor
kötü oynadıgı macı gectıgıne gore
macın adamı olabilir
macın adamı olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan ve barış gibi iki bomba yerliyi aynı anda oynatmak yerine aklı pompacı torreirayı tercih ederdim. Kötü değildi bence.Adamin akli futbolda degil pompada.
Bak Icardi'ye önce futbol sonra pompa diyor.
bu sene macları ızledıysenız bu yorumu yapmazdınızBerkan ve barış gibi iki bomba yerliyi aynı anda oynatmak yerine aklı pompacı torreirayı tercih ederdim. Kötü değildi bence.
Kafileye almiyor hoca artik.Bir sey soracagim bu Emre Tasdemir yine sakatlandi mi yedeklerde de olmuyor iki mactir.
Bana da öyle geldi4-4-2 fark eden tek ben miyim ya
Berkan ve barış gibi iki bomba yerliyi aynı anda oynatmak yerine aklı pompacı torreirayı tercih ederdim. Kötü değildi bence.
İyi oynadıkları maçlar oldu ama ne yapacakları belli olmadığı için bomba dedim.bu sene macları ızledıysenız bu yorumu yapmazdınız
berkan cok iyi top oynuyor torreirayı kesmıstı aslındaİyi oynadıkları maçlar oldu ama ne yapacakları belli olmadığı için bomba dedim.
Gecen mac iyi degildi, bugün iyi oynar anlasildiBAY bi mac iyi bi mac kotu oynuyor
macın adamı olabilir